حجتالاسلام وعد مرادبیگی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: شهادت شهید رئیسی داغی سنگین که نه تنها بر دل مردم ایران بلکه بر دل همه جبهه مقاومت نشست.
وی افزود: شهید آیتالله رئیسی در عرصه سیاست، الگویی جدید از سیاستمداری مبتنی بر خدامحوری و تقوا ارائه کرد. وی سیاست را با اخلاق، خداباوری و منش معنوی آمیخته کرده و به تعبیری او «سیاستمدار متصل» بود؛ متصل به قدرت لایزال الهی. همانگونه که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «من أحبّ أن یکون أعزّ الناس فلیتق الله»؛ هر که میخواهد عزیزترین مردم باشد، تقوا پیشه کند. این تقوا، اساس محبوبیت شهید رئیسی در میان مردم بود.
نماینده مردم ایلام در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: در مراسم تنفیذ ریاستجمهوری، شهید رئیسی با درک شرایط دشوار کشور، مسئولیت را با توکل به خدا پذیرفت و با همین روحیه در میدان باقی ماند. او در بزنگاههایی که کشور در بنبستهای اقتصادی و دیپلماتیک گرفتار شده بود، با اتکا به خداوند گرهها را گشود؛ از عضویت در سازمان شانگهای تا پذیرش عضویت ایران در بریکس که از میان ۳۰ متقاضی، فقط به ایران تعلق گرفت. اینها نتیجه همان نگاه متصل به خدا و عمل مسئولانه بود.
تحول در روابط خارجی
مرادبیگی ادامه داد: در عرصه روابط خارجی، شاهد تحولاتی عمیق بودیم. کشورهایی که سالها در فضای ایرانهراسی نقش داشتند، به تعامل و نزدیکی با جمهوری اسلامی گرایش پیدا کردند. این سیاست، حاصل تقوا، حلم و سعهصدر شهید رئیسی بود که در برابر تخریبها و هجمهها، خویشتنداری کرد و اجازه نداد التهاب وارد جامعه شود. ایشان منادی وحدت بود؛ وحدت بین جناحها، احزاب و همه سلایق سیاسی. به همین خاطر بود که بسیاری از افراد که حتی ۴۰ سال کنار یکدیگر ننشسته بودند، به دعوت او در نهاد ریاستجمهوری حضور یافتند.
وی افزود: شهید رئیسی با رویکردی کرامت محور، فاصله میان دولت و مردم را کم کرد. در سفرهای استانی، بیواسطه پای حرف مردم مینشست و از نزدیک مسائل را پیگیری میکرد. همین صداقت در رفتار و گفتار باعث شد تا اعتماد از دست رفته مردم به دولت تا حد زیادی بازگردد؛ اعتمادی که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید داشتند.
خدمت به مردم فریضه اصلی شهید رئیسی
نماینده مردم ایلام در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: شهید رئیسی نگاه کرامتمندانهای به مردم داشت. برای او مردم اصل بودند؛ خدمت به مردم را فریضه میدانست. وزرا و مسئولان وقت از ساعات کاری طولانی و بیوقفه وی در سفرهای استانی یاد میکنند. نتیجه همین تلاشها، بازگرداندن بیش از ۸ هزار کارخانه به چرخه تولید و اشتغال هزاران کارگر بود. کارگرانی که شهید رئیسی را پدر خود میدانستند؛ همانهایی که در کارخانههایی چون هپکو و هفتتپه، با جان و دل فریاد زدند: «پدرمان را از دست دادیم.»
وی تأکید کرد: در دوران ریاست شهید رئیسی، موانع بسیاری بر سر راه دولت ایجاد شد تا موفقیتها دیده نشود و ضعفها بزرگنمایی شوند. با این حال، شهید رئیسی با صبوری و عقلانیت از این مشکلات عبور کرد. یکی از اقدامات برجسته این شهید بزرگوار، اصلاح روند صدور مجوزها بود که با راهاندازی درگاه ملی مجوزها، زمان اخذ مجوزها را از ماهها و سالها به یک روز کاهش داد.
ورود با قاطعیت به معضلات اجتماعی
مرادبیگی افزود: در موضوعاتی چون آزادسازی سواحل شمال و جنوب کشور نیز که سالها به معضل اجتماعی و حقوقی تبدیل شده بود، وی با قاطعیت ورود کرد و گره را گشود. همه اینها به دلیل آن بود که آرامش مردم برای او اصل بود. همین روحیه مردمی بود که باعث شد پس از شهادتش، ملت ایران با شکوهی بینظیر پیکر او را بدرقه کردند؛ زیرا او برای مردم عزت قائل بود و مردم نیز برای او عظمت قائل بودند.
وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند: «شهید رئیسی راهی را باز کرد که اکنون مطالبه مردم از دولتمردان، ادامه همان راه است.» سه سال خدمت خالصانه و شبانهروزی شهید رئیسی، میراثی ماندگار از اعتمادسازی و خدمت محوری برای دولت آینده به جا گذاشت؛ چنانکه رهبر معظم انقلاب، از او بهعنوان امیرکبیر یاد کردند.
نماینده مردم ایلام در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نقش سایر شهدای این حادثه عنوان کرد: شهید امیرعبداللهیان، سردار دیپلماسی ایران، ساختاری عزتمند و عقلانی در دستگاه دیپلماسی کشور ایجاد کرد؛ همانگونه که عراقچی وزیر امور خارجه اشاره کرد، این ساختار امروز نیز پابرجاست. همچنین مرحوم آیتالله آل هاشم، شخصیتی مردمی و پدری دلسوز برای مردم بود که همواره در کنار مردم حضور داشت.
مرادبیگی در پایان گفت: امروز یکی از مطالبات اصلی مردم، استمرار منش و روش شهید رئیسی است. انشاءالله دولتمردان ما نیز در همین مسیر حرکت کنند و راه آن شهید بزرگوار را با همان نگاه مردمی، خدا محور و متصل به قدرت الهی ادامه دهند.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد