سرویس : سیاسی
کد خبر: 64085
|
16:13 - 1402/12/05
نسخه چاپی

امام‌جمعه ایلام:

هیئت‌های مذهبی تبیین‌کننده انتخابات باشند

هیئت‌های مذهبی تبیین‌کننده انتخابات باشند
امام‌جمعه ایلام گفت: هیئت‌های مذهبی به‌عنوان امنای جامعه مردم را برای حضور در پای صندوق‌های رأی و اهمیت شرکت در انتخابات تبیین کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اله نور کریمی تبار روز شنبه در دیدار با جمعی از هیئت‌های مذهبی استان ایلام، اظهار کرد: تلاش دشمن کاهش مشارکت انتخاباتی است تا پایه‌های امنیت داخلی را متزلزل کند.

 وی با اشاره به اینکه هدف غرب تسلط به منابع ایران اسلامی است، افزود: جوامع غربی، اروپا و آمریکا را به بهشت موعود و مدینه فاضله تشبه کرده‌اند و یکی از حربه‌های دشمنان رواج مصرف‌گرایی، تجمل‌گرایی و دنیاگرایی در بین اقشار مختلف جامعه است.

امام‌جمعه ایلام با اشاره به اینکه ایران اکنون رقیب سرسختی برای اروپا و آمریکا تبدیل و صادرکننده علم و تکنولوژی در جهان شده است، گفت: با مقایسه عملکردها و شرایط و امکانات امروز با زمان طاغوت و میزان عزتی که الان داریم باید شکرگزار این نعمات الهی باشیم، فراموش نکنیم کجا بودیم به کجا رسیدیم.

 وی با بیان اینکه انقلاب در مسیر تعالی خود پیش رفته و دنیا به انقلاب ایران چشم دوخته است، اضافه کرد: ایران در زمینه‌های مختلف کرده است؛ اما دشمن سعی در القای یاس و ناامیدی و کم‌رنگ و بی‌اهمیت کردن دستاوردهای نظام را دارد.

 نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام با بیان اینکه هدف دشمنان نظام، انقلاب و ملت ایران اسلامی این است که جوان ایرانی از شرایط کشور مأیوس شود، ابراز کرد: هدف دشمن ایجاد گسست در بین مردم و بروز ناامنی‌هایی همچون حوادث سال گذشته است.

 وی تصریح کرد: ساختار نظام انقلاب اسلامی ایران برگرفته از مردم‌سالاری و جمهوریت و متکی به آرای مستقیم مردم است و نمایندگان مجلس نیز حاصل انتخاب مردم هستند.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین کریمی تبار تأکید کرد: هیئت‌های مذهبی در قالب مناسک و مراسم‌های دینی بیان‌کننده مشکلات و خواسته‌های جامعه نیز هستند؛ ولی در مقابل احزاب و تشکل‌های غیرمذهبی هنوز نتوانسته‌اند همانند هیئت‌های مذهبی با توده مردم ارتباط بگیرند.

 وی بیان کرد: هیئت‌های مذهبی به‌عنوان مروجان دین و شرع الهی برای هدایت انسان‌ها، باید با روشنگری‌های خود ارتباط با خداوند، حضور در مساجد و اشراف بر مسائل را برای مردم تبیین کنند.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین کریمی تبار با بیان اینکه هیئت‌های مذهبی مردم پایه و از بطن جامعه تشکیل شده‌اند، خاطرنشان کرد: این هیئت‌های مذهبی به‌عنوان امنای جامعه ارتباط بین مردم با اولیا را تقویت می‌کنند.

 نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام خاطرنشان کرد: هیئت‌های مذهبی که برخاسته از خود مردم هستند توقع امکانات از حکومت و دولت نداشته باشند و با همراهی مردم خود منابع مردمی را مدیریت کنند.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب