به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حجتالاسلاموالمسلمین الله نور کریمی تبار صبح امروز در آیین سالگرد شهادت شهید علی جرایه در مسجد جامع آبدانان، یاد شهدا را طراوتبخش فضای جامعه دانست و اظهار کرد: شرکت در انتخابات مختلف ادای دین به شهیدان و پافشاری بر راه و مسیر نورانی این طائران طاهر آسمان عشق و ایثار و فداکاری است.
امامجمعه ایلام با تجلیل از شجاعت و شهامت شهید علی جرایه و ۲۲۰ گل پرپر شده شهرستان آبدانان در دفاع از دین خدا افزود: اقدام بیبدیل این نوجوان فداکار در سن ۱۲ سالگی و بذل جان شیرینش در پاسداری از عقیده و ایران بزرگ افتخاری ماندگار در تاریخ سراسر نور روشنی استان ایلام است.
وی به تشریح نقش مقتدرانه جمهوری اسلامی در عرصه عالم پرداخت و تصریح کرد: نقش نافذ و اثرگذار سید حسن نصرالله در هدایت افکار عمومی جهان و ابتکار عمل حزبالله و حماس در مبارزه جدی با اسرائیل غاصب هیمنه شیطانی آمریکا و انگلیس را خنثی و برتری مقاومت اسلامی را به رخ جهانیان کشید.
برکات و تجلیات وجود مقام معظم رهبری در عزت بخشی به جهان اسلام را ستود و اضافه کرد: استکبارستیزی عملی و حمایت حماسهساز انصارالله یمن در صیانت از حقوق مردم مظلوم غزه نمونه بارزی از هدایتهای داهیانه رهبر عزیز انقلاب اسلامی و جریان مقاومت در پهنه جهان است.
انتهای خبر/م

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد