سرویس : اقتصادی
کد خبر: 63878
|
12:04 - 1402/11/23
نسخه چاپی

سرپرست اداره کل استاندارد ایلام:

واحدهای تولید مصالح غیراستاندارد پلمب می‌شود

واحدهای تولید مصالح غیراستاندارد پلمب می‌شود
سرپرست اداره کل استاندارد ایلام گفت: خط تولید واحدهای تولیدکننده مصالح ساختمانی در صورت توجه‌نکردن به تذکر و اخطارهای اداره کل استاندارد و همکاری‌نکردن جهت اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد و تولید مصالح غیراستاندارد پلمب می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  یادگار محمدی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام،اظهار کرد: بحث کند سوز بودن فوم‌ها یک موضوع مهم در امنیت مصالح ساختمانی است و تمامی تولیدکنندگان، عرضه‌کنندگان و مصرف‌کنندگان باید به تولید و عرضه فوم‌ها با این ویژگی توجه داشته باشند.

 سرپرست اداره کل استاندارد ایلام با بیان اینکه در این بازرسی‌ها فوم‌های سقفی غیراستاندارد سبک با وزن ۱۱۰۰ تا ۱۳۰۰ گرم، در واحدهای تولیدی و مراکز عرضه مشاهده شد، افزود: این مراکز به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی به قابلیت خطر آفرینی پلی‌استایرن غیراستاندارد اشاره کرد و یادآور شد: توجه به روند روزافزون در استفاده از قالب‌های پلی‌استایرن از سوی سازندگان ساختمان، اهمیت نظارت کامل بر نحوه و کیفیت تولیدی این نوع از مصالح و نحوه اجرای آن بسیار حائز اهمیت است.

 دبیر شورای استاندارد ایلام تأکید کرد: پیرو اجباری بودن استاندارد مصالح ساختمانی و نقش‌برجسته انواع قالب‌های پلی‌استایرن در کیفیت، استحکام و مرغوبیت ساختمان‌ها، اداره کل استاندارد استان ایلام نظارت مستمر و ویژه‌ای را بر واحدهای تولیدکننده بلوک‌های پلی‌استایرن اعمال کرده و باتوجه‌به وضعیت تأمل‌برانگیز استانداردسازی مصالح ساختمانی در ایلام، حجم نظارت‌ها و بازرسی‌های لازم را گسترش داده است.

 وی اضافه کرد: ضروری است سازندگان و ناظران بررسی‌های لازم به لحاظ دارابودن نشان استاندارد و کنترل کارگاهی جهت اطمینان از دانسیته مناسب و به‌ویژه کند سوز بودن فوم‌های پلی‌استایرن قبل از استفاده در پروژه‌ها انجام دهند و استفاده از فرآورده‌های بی‌کیفیت در پروژه‌ها ممانعت کنند.

 محمدی خاطرنشان کرد: خط تولید تمامی واحدهای تولیدکننده مصالح ساختمانی در صورت توجه نکردن  به تذکر و اخطارهای این اداره کل و همکاری‌نکردن جهت اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد و تولید مصالح غیراستاندارد پلمب می‌شود.

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب