سرویس : اقتصادی
کد خبر: 63710
|
10:12 - 1402/11/14
نسخه چاپی

فرماندار ویژه دهلران:

۳۰ میلیارد ریال برای احداث واحد مسکونی مددجویان هزینه شده است

۳۰ میلیارد ریال برای احداث واحد مسکونی مددجویان هزینه شده است
فرماندار ویژه دهلران با اشاره به اینکه برای احداث واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است گفت: ۱۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۱۶ میلیارد ریال از تسهیلات قرض‌الحسنه بانکی هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  لطیف صادقیروز شنبه ۱۴ بهمن‌ماه در آئین بهره‌برداری از طرح‌های عمران روستایی و مسکن مددجویان در بخش دشت عباس، با تبریک ایام دهه مبارک فجر اظهار کرد: آسفالت معابر روستاهای حمزه، خیبر، بدر، بیت فزیه، نهرعنبر و وحدت به میزان ۲۸ هزار و ۳۰۰ مترمربع از جمله این پروژه‌ها است.

 فرماندار ویژه دهلران افزود: اعتباری بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی، ملی، نفت و فروش زمین برای این پروژه‌ها که به‌صورت نمادین در روستای حمزه به بهره‌برداری رسید هزینه شده است.

 وی ضمن قدردانی از اقدامات بنیاد مسکن در روستاهای دهلران، یادآور شد: در سال جاری جهت اجرای طرح هادی ۱۶ روستا شامل شن‌ریزی، بیس و آسفالت، جوی و جدول و دال بتنی مبلغ ۱۶۴ میلیارد ریال هزینه شده و اجرای طرح هادی ۶ روستای دیگر در دست اقدام است.

 صادقی یادآور شد: بهره‌برداری از ۱۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امدادامام خمینی (ره) در بخش دشت عباس و مرکزی که به‌صورت نمادین در روستای مملح انجام شد از دیگر پروژه‌های افتتاحی در این ایام است که به بهره‌برداری رسید.

 وی تصریح کرد: برای احداث این واحدهای مسکونی ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده که ۱۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۱۶ میلیارد ریال از تسهیلات قرض‌الحسنه بانکی هزینه شده است.

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب