سرویس : اقتصادی
کد خبر: 63381
|
16:47 - 1402/10/24
نسخه چاپی

مدیرکل دامپزشکی ایلام:

هر گونه حمل‌ونقل دام در ایلام با برگ قرنطینه دامپزشکی صورت گیرد

هر گونه حمل‌ونقل دام در ایلام با برگ قرنطینه دامپزشکی صورت گیرد
مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: هر گونه حمل‌ونقل دام و خوراک دامی باید با برگ قرنطینه دامپزشکی صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، یونس احمدی ظهر روز یکشنبه در دیدار با فرمانده انتظامی استان ایلام با تقدیر از فعالیت‌های دستگاه انتظامی استان برای برقراری نظم و امنیت در استان، تصریح کرد: نیروی انتظامی یک دستگاه آگاه و مردمی است که برای نظم و امنیت در جامعه تلاش می‌کند.

 مدیرکل دامپزشکی ایلام بیان کرد: دامپزشکی استان ایلام همواره دغدغه سلامت و بهداشت جامعه و پویایی اقتصاد آن را دارد و در این بخش حمایت دستگاه انتظامی ایلام از فعالیت‌های دامپزشکی قابل‌تقدیر است.

 احمدی اضافه کرد: هرگونه حمل و جابه‌جایی خوراک دام، دام زنده، طیور، فرآورده‌های خام دامی باید با مجوز دامپزشکی صورت گیرد و در این زمینه از همکاری و حمایت‌های دستگاه انتظامی برای کنترل برگه‌های قرنطینه تقدیر و تشکر می‌کنیم.

 وی گفت: دامپزشکی از حمایت‌های و همکاری‌های دستگاه انتظامی استان برای پیشبرد اهداف که همان سلامت مردم است، تقدیر و تشکر می‌کند.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب