سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 4850
|
10:34 - 1392/09/10
نسخه چاپی

جلسه بررسی وضعیت بیماری های مشترک بین انسان و دام برگزار شد

جلسه بررسی وضعیت بیماری های مشترک بین انسان و دام برگزار شد
جلسه بررسی وضعیت بیماری های مشترک بین انسان و دام با حضور مسئولان علوم پزشکی و اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.

به گزارش ایلام فردا، جلسه بررسی وضعیت بیماری های مشترک بین انسان و دام با حضور مسئولان علوم پزشکی و اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.

در این جلسه دکتر ناصری فر و رئیس مرکز بهداشت استان  ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بروسلوز (تب مالت) و سایر بیماری های مشترک، خواستار هماهنگی و همکاری بیشتر برای مبارزه با این بیماری ها و کاهش موارد ابتلاء شدند .

دکتر پیرانی مدیرکل دامپزشکی استان  هم ضمن ارائه گزارشی از وضعیت و روند مبارزه با بیماری های تب مالت ، هاری ، CCHF (تب کریمه و کنگو) ، شاربن و مشمشه در استان پیشنهاداتی را در خصوص همکاری فی مابین و اجرای طرح های مشترک برای حصول نتیجه مطلوب در امر مبارزه با این بیماری ها ارائه نمایند.

در پایان این جلسه مقرر گردید که دبیرخانه مشترکی با عضویت کارشناسان مربوطه در محل اداره کل دامپزشکی تشکیل گردیده و با همکاری دو دستگاه طرح جامعی در خصوص بهداشت فرآورده های دامی و کنترل بیماری های مشترک با توجه به شرایط استان تهیه و بمرحله اجرا گذاشته شود و اقدامات مشترکی در زمینه آموزش و ترویج دست اندر کاران و بهره برداران و عملیات مبارزه ای  با تمرکز بر روی کانون های بیماری تب مالت و هاری به مرحله اجرا در آید .

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد