سرویس: استان ایلام
کد خبر: 32411
|
13:45 - 1397/03/13
نسخه چاپی

استاد دانشگاه ملی قرقیزستان:

امام خمینی(ره) با پیوند اسلام و جمهوریت مردم‌سالاری را در نهضت اسلامی متجلی ساخت

امام خمینی(ره) با پیوند اسلام و جمهوریت مردم‌سالاری را در نهضت اسلامی متجلی ساخت
استاد دانشگاه ملی قرقیزستان گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره)، در جامعه بشری اندیشه‌های اسلامی دوباره احیا گردید.

به گزارشايلام بيدار، «احمد دولت اف» استاد دانشگاه ملی قرقیزستان در «بیشکک» گفت: با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره)، در جامعه بشری اندیشه‌های اسلامی دوباره احیا گردید.

وی ادامه داد: در حقیقت نهضت امام خمینی(ره) چهره واقعی تمدن اسلامی را آشکار ساخت ‌تمدنی که در چند قرن اخیر از یک نظام سیاسی منسجم برخوردار نبوده و چشم انداز روشنی نداشت.

دولت اف افزود: گستردگی و پراکندگی جهان اسلام، برداشت‌های متفاوت و گاه متناقضی را از تمدن اسلامی موجب شده بود، در این دوران امام خمینی(ره) با قیام خود و تشکیل حکومت جمهوری اسلامی، افکار همه جهانیان را به تمدن اسلامی و واقعیت‌های آن جلب کرد.

وی تصریح کرد: بنیان اندیشه امام خمینی، مبتنی بر توحید و خداباوری بود و اسلام همراه با عدالت و مردم سالاری دینی از مهمترین شاخص‌های حکومت مطلوب ایشان محسوب می‌شود.

استاد دانشگاه ملی قرقیزستان افزود: امام با پیوند اسلام و جمهوری، سازگاری دین و مردم سالاری را در نهضت اسلامی متجلی ساخت.

وی اظهار داشت: امام در اهمیت حفظ نهضت اسلامی چنین می‌فرمایند: «متوجه باشید که امروز آن چیزی که اهمّیتش بیشتر از چیز‌های دیگر است، حفظ اسلامی بودن این نهضت می‌باشد این نهضت از اولش اسلامی بود و تا اینجا هم اسلامی است و انشاءاللّه تا آخر هم اسلامی خواهد ماند.»

دولت اف در پایان با گرامی داشت یاد و خاطره آن بزرگ مرد اسلام تاکید کرد: از خداوند می‌خواهیم که چراغ هدایتى که امام خمینی(ره) روشن کرد برای همیشه هدایتگر انسان‌ها باشد و محبوبیت امام راحل روز به روز در دل‌ها بیشتر شود.

 

انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد