سرویس: استان ایلام
کد خبر: 30414
|
07:37 - 1396/09/29
نسخه چاپی

نماینده مجلس شورای اسلامی:

ترمیم خسارات فتنه 88 سال ها به طول می انجامد

ترمیم خسارات فتنه 88 سال ها به طول می انجامد
نماینده آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: به دنبال قانون شکنی عده ای در سال 88، کشور 9 ماه متحمل ضررهای زیادی شد که خسارات اقتداری ان سال ها برای ترمیم وقت نیاز دارد.

به گزارشايلام بيدار به نقل ازایلام رصد،"سید جواد ساداتی نژاد" نماینده آران و بیدگل با نزدیک شدن به 9دی ماه و روز بصیرت گفت: 9دی در کشور ما یک.روز حماسی و تاریخی است که عظمت و شکوه ملت ایران در 9دی نمایش گذاشته می.شود.

وی اظهار کرد : پس از فتنه 88 ما اتفاقاتی را همانند شورش های خیابانی داشتیم که بخشی از آنان در داخل و بخشی دیگر در بیرون از مرز ها هدایت می شدند.

ساداتی نزاد افزود : سران فتنه که طبق قانون در انتخابات شرکت کرده بودند بر خلاف قانون در خصوص انتخابات حرکت کردند و در حوزه اجتماعی . سیاسی 9 ماه کشور دچار اختلال شد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به 9 ماهی که کشور به دلیل تظاهرات ها و اعتراض های عده ای قانون شکن اظهار داشت:  کشور در آن 9 ماه متحمل ضررهای زیادی شد، که مهمترین خسارت آن خسارت های اقتداری است که سالیان سال نیاز است به ترمیم آن رسیدگی شود.

وی با بیان اینکه کشور ما در اوج بودکه از طریق این موضوع به ناگاه تهدید شد، اضافه کرد: البته مردم ما در9 دی طومار این فتنه گران را در هم پیچیدند و نشان دادند مردم ایران در بزنگاه ها تصمیمات درست میگیرند و حامی ولی فقیه هستند.

نماینده آران و بیدگل تصریح کرد: تجربه نشان میدهد مشکلاتی که مسلمانان در صدر اسلام داشتند به عدم پیروی از ولی و امام خود برمیگردد، در حوادث فتنه 88 نیز همین مورد بیشتر خود را نشان داد.

وی در ادامه با زاویه نگاهی دیگر به سال 88 بیان کرد: یکی از  فواید فتنه سال88 درک جوانان در خصوص وجود ولی فقیه و گذر از تنگنا ها اشاره کرد، که روسیاهی در جریان فتنه 88 به منافقان و دشمنان داخل و خارج ماند و کشور ما مقتدر تر از همیشه مسیر خود را ادامه داده و ان شاالله مستحکم تر از همیشه پیش خواهیم رفت.

 

انتهای پیام/الف

     

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد