"محمد صالح جوکار"، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسیایلام بیداردر رابطه با تغییر سیاسیت امریکا در مذاکرات در دقیقه نود گفت: تغییر مطالبات طرف مقابل و به ویژه امریکایی ها به این موضوع برمی گردد که نمی توان به آنها اعتماد کرد.
وی با بیان اینکه تغییر سیاست امریکا در مذاکرات ناشی از خوی استکباری انها است، افزود: در واقع هدف امریکا این است تا از این طریق آنچه که مورد قبول دو طرف بوده را تعلیق و بسته جدیدی را ارائه دهد.
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: طرف مقابل به دنبال این است که با این ترفند امتیازات بیشتری از ایران بگیرد و نگذارند که ملت ایران در مسیر حرکت خود به جلو بهره گیری کند.
جوکار بیان کرد: امریکا انتظار دارد که ایران تعهدات خود را انجام دهد و از طرف دیگر خود زیر بار توافق می زند که این قابل قبول نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: امریکایی ها باید براساس تعقل به مذاکرات ادامه دهند چون ایران زیر بار حرف زور نرفته و نمی رود.
وی تأکید کرد: اگر مذاکرات شکست بخورد مقصر اصلی امریکا است و این برای دینا کاملا روشن شده است.
این نماینده مجلس اضافه کرد:تغییر رفتار آمریکا در سیاست هایش نباید منجر به تغییر در سیاست های هسته ای و مذاکرات داشته باشد چون زمان بسیار زیادی برای این مذاکرات در نظر گرفته شده و این قابل قبول نیست که این کشور هر روز بازی جدیدی را بیاندازد.
جوکار خاطرنشان کرد: ایران اسلامی به اندازه کافی در مذاکرات کوتاهی نشان داده و امتیاز هم داده است و بیشتر از این نمی تواند امتیازی بدهد.
انتهای پیام/س

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد