به گزارشایلام بیداربه نقل از نسیم دهلران، نورالله تیموری مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان ایلام اظهار کرد: 3 روستا از روستاهای بخش موسیان با مشکل کمبود آب شرب مواجه هستند.
وی با بیان اینکه روستاهای نثر 2، عین غانم و سمانه با کمبود آب آشامیدنی برخوردار هستند، افزود: پروژه آب رسانی به روستای نثر 2 فعال می باشد و پیمانکار این پروژه در حال فعالیت می باشد و به زودی مشکل آب این روستا به طور کامل رفع خواهد شد.
مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان ایلام تصریح کرد: پروژه آب رسانی به روستای سمانه برآورد ریالی آن صورت گرفته و همچنین مطالعات این پروژه به اتمام رسیده است و در ردیف بودجه سال 94 نیز قرار گرفته است.
وی در خصوص روستای سادات دانشگر نیز خاطر نشان کرد: روستای سادات دانشگر جز مجتمع ثارالله می باشد که بهع دلیل بالا بودن EC آب منبع تأمین آب این مجتمع، لوله های انتقال آب دچار فرسایش و پوسیدگی شده اند.
تیموری عنوان کرد: در همین راستا برای رفع این مشکل پروژه ای برای آن با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال تعریف نمودیم که با اجرای این پروژه تحولی عظیم در راستای مرتفع شدن مشکلات روستاهای این منطقه اتفاق خواهد افتاد.
انتهای پیام/ع
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد