سرویس: استان ایلام
کد خبر: 14805
|
09:46 - 1394/03/30
نسخه چاپی

با هدف ترویج فرهنگ مبارزه با مواد مخدر صورت می گیرد/

برپایی نمایش های خیابانی با موضوع اعتیاد در ایلام

برپایی نمایش های خیابانی با موضوع اعتیاد در ایلام
نمایش های خیابانی با موضوع اعتیاد در ایلام برپا می شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعیایلام بیدار، "اکبر امیدی"، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایلام با اعلام این خبر گفت: اجرای این نمایش های خیابانی با عنوان بیکار و سیگار و 10 دقیقه به ربع در پارک کودک شهر ایلام از روز گذشته آغاز شده است.

وی اظهار کرد: نمایش بیکار و سیگار به کارگردانی صید فاضل خانی از هنرمندان شهرستان ایوان با بازیگری سجاد مهدیان و نمایش 10 دقیقه به ربع به کارگردانی علی اصغر پورقهرمان از گروه نسیم ایلام و بازیگری امیر حسین پورقهرمان به روی صحنه رفته اند.
امیدی افزود: این نمایش ها با هدف ترویج فرهنگ مبارزه با مواد مخدر و آشنایی عموم با مضرات بلای خانمان سوز اعتیاد به مواد مخدر بمدت دو روز ادامه و اجرا می شود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایلام با بیان اینکه مردم استقبال خوبی برای بازدید از این دو نمایش داشته اند، از عموم برای دیدن این برنامه هنری که عصر امروز هم برگزار می شود، دعوت کرد.

 

انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب