سرویس: اجتماعی
کد خبر: 70770
|
11:02 - 1404/02/23
نسخه چاپی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام:

صرفه‌جویی راهکار فوری برای کاهش خاموشی‌ها است

صرفه‌جویی راهکار فوری برای کاهش خاموشی‌ها است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام گفت: اگر در هر خانه و خانوار در استان ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش مصرف برق داشته باشیم، با این اقدام میزان مصرف به طور قابل‌ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت و محدودیت‌ها نیز برداشته خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، ولی‌الله ناصری صبح امروز در نشست با اصحاب رسانه ایلام اظهار کرد: بزرگ‌ترین یارانه متعلق به بخش انرژی بوده و این اقدام کاری درست و پسندید است چرا که می‌خواهیم مردم از این نعمت نهایت استفاده را داشته باشند.

 وی با اشاره به وجود ۲۷۳ هزار مشترک برق در استان ایلام یادآور شد: بیشترین این مشترکان مربوط به بخش خانگی، چهار درصد اداری، یک درصد روشنایی معابر و ۱.۳ درصد هم مربوط به سایر مصارف و بخش کشاورزی است.

 

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام تأکید کرد: سال گذشته میزان بار مصرف ۴۹۰ مگاوات بود که در سال جاری به ۵۲۰ مگاوات خواهد رسید؛ سابقه ناترازی در مصرف برق به سال‌های گذشته بازمی‌گردد که در حال حاضر روزانه بین ۴۰ تا ۵۰ مگاوات ناترازی در استان ایلام مدیریت می‌شود.

 

 ناصری توضیح داد: اگر در هر خانه و خانوار ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش مصرف برق داشته باشیم، با این اقدام میزان مصرف به طور قابل‌ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت و محدودیت‌ها نیز برداشته خواهد شد.

 وی اضافه کرد: در بخش روشنایی معابر کوشش‌های بسیاری انجام‌گرفته است و تاکنون ۱۵ هزار چراغ روشنایی به ال‌ای‌دی تغییر داده شده است.

 

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام ادامه داد: در این بخش (روشنایی معابر) قراردادی بااعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان توسط پیمانکار مربوطه منعقد شده است که در این راستا مقرر است تا ۴۴ هزار چراغ معابر به لامپ‌های روشنایی کم‌مصرف ال‌ای‌دی تغییر داده شود که این میزان ۶۰ درصد معابر ایلام را شامل می‌شود.

 

وی افزود: تاکنون ۱۵ هزار چراغ LED در سطح استان نصب شده و برنامه‌ریزی برای تعویض ۵۵ هزار چراغ دیگر نیز در دستور کار قرار دارد. در همین راستا، قراردادهایی با سرمایه‌گذاران جهت اجرای این طرح‌ها منعقد شده است.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام بیان داشت: در راستای مقابله با مشترکان پرمصرف، تمام ادارات استان به کنتورهای هوشمند مجهز شده‌اند و در هشت اداره نیز سامانه خورشیدی نصب شده است. همچنین برای احداث نیروگاه خورشیدی ۷۰۰ مگاواتی، زمین مورد نیاز تأمین شده است.

 

وی ادامه داد: در مناطق محروم استان، ۵۵۰ مولد خورشیدی برای خانوارهای ساکن در نواحی دورافتاده و فاقد برق نصب شده است. لازم به ذکر است که بیش از ۸۰ درصد صنایع استان ایلام را صنایع کوچک تشکیل می‌دهند و صنایع بزرگ نیز موظف به صرفه‌جویی و تأمین بخشی از برق مورد نیاز خود هستند.

 

نصاری خاطرنشان کرد: تا پایان سال جاری، ۵ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در کشور وارد مدار خواهد شد و در استان ایلام نیز ۹ هزار کنتور هوشمند برای مشترکان خانگی و تجاری پرمصرف نصب می‌شود. در حال حاضر، تنها ۵ درصد از مشترکان مصرف بسیار بالایی دارند.

 

وی همچنین به مقابله با انشعابات غیرمجاز اشاره کرد و گفت: تاکنون ۴۰۰ دستگاه ماینر و بیش از ۳ هزار انشعاب غیرمجاز شناسایی و با آن‌ها برخورد شده است. برای مشترکان خانگی که نیروگاه خورشیدی نصب می‌کنند، قراردادهایی با مدت ۲۰ سال منعقد می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام اضافه کرد: به دلیل کاهش ۴۵ درصدی ظرفیت تولید نیروگاه‌های آبی، اگر مدیریت مصرف به‌درستی انجام نشود، با مشکل تأمین برق روبه‌رو خواهیم شد. برای تمامی مناطق استان، سقف مصرف تعیین شده و در صورت عبور از حد مجاز، بار اضافی به‌صورت خودکار قطع خواهد شد.

 

وی تأکید کرد: با هوشمندسازی پست‌ها و فیدرها، بار مصرفی مدیریت می‌شود. البته در برخی مناطق، مراکز حساس و ضروری وجود دارد که به‌دلیل اهمیت بالا، امکان قطع برق آن‌ها وجود ندارد؛ چرا که با سلامت و جان مردم سر و کار دارند.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب