حشمت عزیزان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: دهلران بهعنوان یکی از قطبهای عمده کشاورزی استان ایلام و کشور شناخته میشود. در سطح استان، ۲۳۰ هزار هکتار زمین زیر کشت محصولات کشاورزی قرار دارد که ۱۵۵ هزار هکتار آن به کشت گندم اختصاص یافته است. از این مقدار، ۶۵ هزار هکتار به کشت آبی و ۹۰ هزار هکتار به کشت دیم مربوط میشود.
وی افزود: دهلران در تولید گندم و کلزا جزو رتبههای برتر کشور است. به طور خاص، این شهرستان رتبه سوم تولید کلزا را در کشور به خود اختصاص داده و تاکنون ۱۳ هزار تن کلزا از اراضی این شهرستان خریداری شده است. این موفقیتها نشاندهنده توانمندی و تلاش کشاورزان دهلرانی است که با بهرهگیری از شرایط مناسب اقلیمی و منابع طبیعی، به تولید محصولات باکیفیت مشغولاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام بیان داشت: ما به کشاورزان توصیه میکنیم که در سال جاری با مشارکت بیشتر در بخش صنایع تبدیلی، از ظرفیتهای بیبدیل این شهرستان بهرهمند شوند. طرحهایی نظیر کارخانه روغنکشی و قند میتواند به افزایش ارزش افزوده محصولات و پایداری اقتصاد کشاورزان کمک کند. ایجاد این صنایع میتواند علاوه بر افزایش درآمد کشاورزان، فرصتهای شغلی جدیدی نیز در منطقه ایجاد کند.
عزیزان ادامه داد: همچنین، ما در سازمان جهاد کشاورزی به دنبال توسعه زیرساختهای لازم برای حمایت از کشاورزان هستیم. این شامل تأمین نهادههای کشاورزی، فراهم کردن آموزشهای لازم و همچنین تسهیل دسترسی به بازارهای فروش محصولات است. ما بر این باوریم که با همت و همکاری کشاورزان و نهادهای دولتی، میتوانیم به رشد و توسعه کشاورزی در شهرستان دهلران و استان ایلام کمک کنیم.
وی در پایان تأکید کرد: دهلران بهعنوان یکی از قطبهای کشاورزی، ظرفیتهای فراوانی دارد و لازم است که همه ما در راستای بهرهبرداری بهینه از این ظرفیتها تلاش کنیم. با توجه به اهمیت تولید محصولات غذایی در تأمین امنیت غذایی کشور، وجود چنین قطبهایی میتواند مؤثر باشد و ما باید از این فرصتها به بهترین نحو استفاده کنیم.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد