کد خبر: 58513
|
14:05 - 1401/12/27
نسخه چاپی

آموزش چیکن لالی پاپ

آموزش چیکن لالی پاپ
با تبدیل بال به چیکن لالی پاپ خوردن آن بسیار تمیزتر و ساده‌تر خواهد شد و یک غذای لذیذ و خوش‌طعم و سریع خواهید داشت

به گزارش ایلام بیدار ، بال مرغ به‌خاطر بافت کاملاً نرم و ماهیچه‌ای غذای بسیار خوشمزه‌ای است؛ ولی به‌خاطر وجود دو استخوان در میان آن معمولاً خوردن آن کمی سخت‌تر از سایر قسمت‌ها است‌. با تبدیل بال به چیکن لالی پاپ خوردن آن بسیار تمیزتر و ساده‌تر خواهد شد و یک غذای لذیذ و خوش‌طعم و سریع خواهید داشت حتماً در اولین فرصت این سبک از پخت را امتحان کنید.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد