ایلام بیدار08:37 - 1405/07/24
مدیرکل انتقال خون استان ایلام مطرح کرد:

برگزاری پویش «هم سرخ هم سفید» در ایلام

مدیرکل انتقال خون استان ایلام از برگزاری پویش مشترک انتقال خون و نظام پرستاری با عنوان «هم سرخ هم سفید» خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابط‌عمومی انتقال خون استان ایلام، صیاد بسطامی نژاد با اشاره به جزئیات این پویش اظهار کرد: پویش «هم سرخ هم سفید» باهدف مشارکت جامعه پرستاری در اهدای خون و ترویج فرهنگ نجات جان بیماران برگزار می‌شود.

 وی افزود: این پویش هم‌زمان با روز پرستار و ولادت حضرت زینب (س) از بیست و سوم تا سی‌ام مهرماه در مراکز اهدای خون استان برگزار خواهد شد.

 مدیرکل انتقال خون استان ایلام تصریح کرد: پرستاران به‌عنوان قشری که همواره در خط مقدم خدمت به بیماران قرار دارند، می‌توانند با اهدای خون، نقشی مؤثر در نجات جان هم‌وطنان ایفا کنند.

 وی خاطرنشان کرد: این پویش فرصتی برای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه پرستاران محسوب می‌شود و از عموم شهروندان نیز برای مشارکت در این طرح دعوت شده است.

 بسطامی نژاد در پایان تأکید کرد: انتقال خون استان با آمادگی کامل و رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی، پذیرای اهداکنندگان خواهد بود و امیدواریم با استقبال گسترده پرستاران و شهروندان، ذخایر خونی استان تقویت شود.

 

انتهای خبر/ر