ایلام بیدار09:34 - 1405/07/17
با نمایش چهار اثر؛

پاتوق فیلم کوتاه در ایلام برگزار می‌شود

پانزدهمین نشست از فصل دهم «پاتوق فیلم کوتاه» شنبه ۱۸ مهرماه با نمایش چهار فیلم «چیت»، «دادرسی»، «گوالی ژوانگ» و «داغی» در سالن سینما فرهنگ ایلام برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت رایگان در این برنامه حضور پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» ، پانزدهمین جلسه از فصل دهم «پاتوق فیلم کوتاه» با اکران چهار فیلم کوتاه در ایلام برگزار می‌شود؛ برنامه‌ای فرهنگی و هنری که فرصتی برای تماشای آثار کوتاه و آشنایی با تجربه‌ها و نگاه‌های متفاوت فیلم‌سازان فراهم می‌کند.

در این نشست، فیلم‌های کوتاه «چیت» به کارگردانی حسام رحمانی، «دادرسی» ساخته نادره سادات سرکی، «گوالی ژوانگ» به کارگردانی مهدی خدایی و «داغی» ساخته فاطمه محمدی به نمایش درمی‌آیند.

فیلم کوتاه «چیت» با مدت‌زمان ۱۵ دقیقه، داستان یک گیمر نوجوان را روایت می‌کند که در گیم‌نت تلاش دارد شخصیت بازی را وارد دنیای واقعی کند.

«دادرسی» به کارگردانی نادره سادات سرکی، اثری ۲۰ دقیقه‌ای درباره پدری است که پس از آگاهی از تعرض به دخترش، برای پیگیری قانونی موضوع به یک وکیل مراجعه می‌کند.

فیلم ۱۴ دقیقه‌ای «گوالی ژوانگ» ساخته مهدی خدایی نیز به موضوع در معرض انقراض قرار گرفتن نسل برخی حیوانات می‌پردازد.

چهارمین اثر این برنامه، فیلم کوتاه «داغی» به کارگردانی فاطمه محمدی است که در مدت ۱۵ دقیقه، روایت حفیظ را به تصویر می‌کشد؛ مردی که شبی در میان اجساد، متوجه دختر جوانی و کودک او می‌شود که در گوشه‌ای پناه گرفته‌اند.

این برنامه روز شنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۵، ساعت ۱۵ در سالن سینما فرهنگ ایلام برگزار می‌شود و حضور برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

 

انتهای خبر/م