ایلام بیدار08:02 - 1405/07/15
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام:

۲۱ کیلومتر از راه‌های آبدانان روکش حفاظتی شد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام از اجرای بیش از ۲۱ کیلومتر عملیات روکش حفاظتی، میکروسرفیسینگ و اسلاری‌سیل در محورهای مواصلاتی شهرستان آبدانان طی نیمه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.

حیدر دشتی‌پور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، اظهار کرد: به منظور بهسازی مسیرهای ارتباطی، افزایش ماندگاری آسفالت و فراهم کردن شرایط ایمن‌تر برای تردد کاربران جاده‌ای، مجموعه‌ای از عملیات‌های نگهداری و روکش حفاظتی در محورهای شهرستان آبدانان طی نیمه نخست سال جاری اجرا شده است.

 وی افزود: در محور مورموری–آبدانان، عملیات میکروسرفیسینگ در محدوده‌ای به طول ۳.۵ کیلومتر انجام شده که این اقدام با هدف ترمیم و تقویت سطح راه و افزایش عمر مفید رویه آسفالتی صورت گرفته است.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام ادامه داد: در مسیر دشت‌عباس–مورموری نیز هشت کیلومتر عملیات میکروسرفیسینگ و اسلاری‌سیل اجرا شده است تا ضمن بهبود وضعیت سطح راه، روند فرسایش و آسیب‌دیدگی آسفالت کاهش پیدا کند.

 دشتی‌پور گفت: همچنین در محور دهلران–مورموری، ۱۰ کیلومتر روکش حفاظتی آسفالت اجرا شده و با اجرای این عملیات، بخش دیگری از راه‌های شهرستان در برابر عوامل فرسایشی و آسیب‌های ناشی از تردد و شرایط جوی مقاوم‌سازی شده است.

 وی با اشاره به سایر اقدامات انجام‌شده در حوزه نگهداری راه‌های آبدانان اظهار کرد: در شش ماه نخست سال جاری بیش از ۷۰ تن آسفالت برای لکه‌گیری و اصلاح نقاط آسیب‌دیده محورهای این شهرستان مصرف شده است.

 دشتی‌پور همچنین از انجام عملیات درزگیری در بیش از ۱۶۸ کیلومتر از راه‌های آبدانان خبر داد و افزود: درزگیری یکی از اقدامات مؤثر برای جلوگیری از نفوذ آب به لایه‌های زیرین آسفالت و پیشگیری از گسترش خرابی‌های سطح راه است.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام خاطرنشان کرد: اجرای مجموعه این اقدامات با رویکرد پیشگیرانه و حفظ سرمایه‌های موجود در بخش راه انجام می‌شود و می‌تواند ضمن افزایش طول عمر آسفالت، هزینه‌های ناشی از تعمیرات اساسی و بازسازی مسیرها را کاهش دهد.

 وی تصریح کرد: ارتقای کیفیت راه‌ها و افزایش ایمنی تردد، از اولویت‌های مهم راهداری استان است و عملیات نگهداری و بهسازی محورهای شهرستان آبدانان نیز بر اساس نیاز و اولویت مسیرها ادامه خواهد داشت.

 

 

انتهای خبر/م