ایلام بیدار00:23 - 1405/07/08
معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام:

دشمن برای جبران ناکامی‌های به دنبال ایجاد شکاف است

معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام گفت: دشمن پس از ناکامی در عرصه نظامی، تلاش می‌کند با ایجاد اختلاف و شکاف در جامعه، انسجام داخلی و همبستگی مردم را هدف قرار دهد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، ولی احدی در رزمایش «جانفدایان ایران» که عصر امروز با حضور گسترده مردم شهرستان ملکشاهی برگزار شد، اظهار کرد: حضور مردم در این اجتماع، نشانه وفاداری به انقلاب اسلامی، شهدا و آرمان‌های نظام است و از همه مردم، خانواده‌های معظم شهدا، فرماندهان نظامی و انتظامی و اعضای شورای تأمین که در این رزمایش حضور یافتند، قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به دستاوردهای جنگ رمضان افزود: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این جنگ، شکسته‌شدن هیمنه آمریکا و رژیم صهیونیستی بود و ایستادگی جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح و حضور مردم در میدان، تصویری را که سال‌ها از قدرت مطلق آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه می‌شد، به چالش کشید.

احدی ادامه داد: دشمن تصور می‌کرد پس از اقدامات نظامی و شهادت فرماندهان و مسئولان جمهوری اسلامی ایران، می‌تواند اهداف خود را محقق کند، اما نتوانست حتی گوشه‌ای از خاک کشور را تصرف کند و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز توانستند پاسخ‌های مؤثری به تهدیدهای دشمن بدهند.

معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام بیان کرد: دشمن تلاش کرد از ظرفیت گروه‌های مختلف در نوار مرزی استفاده کند، از کشورهای دیگر نیرو و تجهیزات دریافت کرد و با ایجاد اجماع بین‌المللی فشار بیشتری بر جمهوری اسلامی ایران وارد کند، اما این تلاش‌ها به نتیجه نرسید.

وی یکی دیگر از دستاوردهای جنگ رمضان را تقویت جایگاه منطقه‌ای محور مقاومت دانست و گفت: انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق و حزب‌الله لبنان در تحولات منطقه نقش‌آفرینی کرده‌اند و در شرایط دشوار در کنار جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتند.

احدی افزود: جمهوری اسلامی ایران امروز به‌عنوان یکی از قدرت‌های مهم منطقه‌ای مطرح است و تحولات اخیر نشان داده که معادلات منطقه بدون در نظر گرفتن نقش ایران قابل تحلیل نیست.

وی با اشاره به تنگه هرمز عنوان کرد: تنگه هرمز یکی از ظرفیت‌های راهبردی جمهوری اسلامی ایران است و تحولات مرتبط با این تنگه می‌تواند بر معادلات اقتصادی و انرژی جهان اثرگذار باشد.

معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام در ادامه با اشاره به سخنان شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: حاج قاسم فرمودند «والله، والله، از شئون عاقبت‌به‌خیری، ارتباط قلبی، دلی و حقیقی با این حکیمی است که سکاندار مملکت اسلامی است.»

احدی افزود: اگر حاج قاسم سلیمانی در قلب مسلمانان جهان و همه آزادگان جای گرفت، راز این محبوبیت را باید در ولایت‌مداری و ولایت‌پذیری او جست‌وجو کرد و همین ویژگی او را به چهره‌ای ماندگار تبدیل کرد.

وی با اشاره به خاطرات سردار شهید حاجی‌زاده درباره توان موشکی کشور اظهار کرد: پیشنهاد خرید موشک از یک کشور خارجی در مقطعی مطرح شد، اما این موضوع با مخالفت رهبر انقلاب مواجه شد؛ تصمیمی که نشان‌دهنده نگاه راهبردی به ضرورت ایجاد توان دفاعی و خودکفایی کشور بود.

احدی گفت: هر زمانی که به رهنمودهای ولی‌فقیه عمل کردیم، پیشرفت، عزت و رشد را تجربه کردیم و برخورداری از توان دفاعی امروز کشور نیز نتیجه همین نگاه راهبردی است.

وی درباره تحولات سوریه نیز اظهار کرد: تغییرات سیاسی و امنیتی در یک کشور می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای برای مردم آن کشور داشته باشد و آنچه در سوریه رخ داد، نمونه‌ای از این مسئله است.

معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام در ادامه با اشاره به راهبرد دشمن گفت: دشمن پس از ناکامی در میدان نظامی تلاش می‌کند از طریق مسائل اقتصادی و ایجاد اختلاف میان مردم و مسئولان، جامعه را دچار شکاف کند؛ بنابراین باید مراقب بود مطالبات داخلی به بستری برای ایجاد تفرقه تبدیل نشود.

 

 

انتهای خبر/م