ایلام بیدار11:22 - 1405/06/16
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام:

۲۴۸۰ نفر از طرح‌های آبرسانی آبدانان بهره‌مند شدند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام گفت: با اجرای بیش از سه کیلومتر طرح توسعه و اصلاح شبکه آبرسانی در شهرستان آبدانان طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، حدود ۲ هزار و ۴۸۰ نفر از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند یا تحت پوشش خدمات آب پایدار قرار گرفتند.

محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، اظهار کرد: طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، مجموعه‌ای از طرح‌های توسعه و اصلاح شبکه آبرسانی در شهرستان آبدانان اجرا شده که در مجموع بیش از سه کیلومتر شبکه آب شرب را شامل می‌شود و با اجرای این پروژه‌ها، حدود ۲ هزار و ۴۸۰ نفر از مزایای تأمین آب پایدار بهره‌مند شده یا تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

وی افزود: در این مدت بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ متر شبکه آب شرب به‌صورت امانی و توسط اکیپ بهره‌برداری شهرستان آبدانان اجرا شده است. این عملیات با هدف توسعه شبکه و بهبود دسترسی مردم به آب شرب انجام گرفت و حدود ۳۰۰ نفر از ساکنان شهرک هزارانی، شهر آبدانان و روستای سرپله از خدمات این طرح بهره‌مند شدند.

محمدی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌های اجراشده در این شهرستان، اصلاح شبکه فرعی آب شرب شهر مورموری بود که به طول حدود یک کیلومتر اجرا و با صرف اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد و ۷۹۰ میلیون ریال به بهره‌برداری رسید. اجرای این طرح نیز زمینه بهره‌مندی حدود ۷۰۰ نفر از شهروندان را فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام همچنین از آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث مخزن ۵۰۰ مترمکعبی و بخشی از خط انتقال آب روستای گنداب خبر داد و گفت: این پروژه با اعتباری معادل ۱۳۰ میلیارد ریال در حال اجراست و با هدف تقویت زیرساخت‌های آبرسانی و تأمین آب پایدار این روستا احداث می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با تکمیل این پروژه، جمعیتی حدود یک‌هزار و ۴۸۰ نفر تحت پوشش خدمات آن قرار خواهند گرفت و بخشی از نیاز آبی منطقه به شکل پایدار تأمین خواهد شد.

محمدی بیان کرد: توسعه و اصلاح شبکه‌های آبرسانی، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی و انتقال آب و رفع مشکلات موجود در مسیر تأمین آب شرب، از اولویت‌های شرکت آب و فاضلاب استان ایلام است و اجرای این طرح‌ها در شهرستان آبدانان با جدیت دنبال می‌شود.

 

انتهای خبر/م