ایلام بیدار09:18 - 1405/06/09
رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام:

استعدادهای ورزشی شهرستان‌ها نباید از قهرمانی دور بمانند

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با اشاره به ظرفیت‌های گسترده ورزشی در استان‌ها و شهرستان‌ها گفت: بسیاری از استعدادهای ورزشی کشور در خارج از مراکز استان‌ها حضور دارند و باید با فراهم کردن امکانات، آموزش و حمایت مناسب، زمینه رشد و حضور آنها در مسیر قهرمانی فراهم شود.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، مجتبی ملکی در جمع اصحاب رسانه همزمان با هفته دولت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، از اقدامات و حمایت‌های مجموعه دولت و وزارت ورزش و جوانان در مسیر تقویت ورزش کشور تقدیر کرد.

وی با اشاره به اهمیت هفته دولت اظهار کرد: این مناسبت فرصت مناسبی است تا از مدیران و مجموعه‌هایی که در مسیر خدمت به مردم و پیشرفت کشور فعالیت می‌کنند، قدردانی شود. در حوزه ورزش نیز تصمیمات و رویکردهای حمایتی دولت می‌تواند زمینه‌ساز رشد بیشتر رشته‌های ورزشی و افزایش نشاط اجتماعی باشد.

ملکی افزود: رویکرد وزارت ورزش و جوانان در دولت وفاق ملی، فضای امیدوارکننده‌ای در میان ورزشکاران، مربیان و مدیران ایجاد کرده است. توجه وزیر ورزش و جوانان، دکتر دنیامالی، به توسعه فضاها و امکانات ورزشی و همچنین حمایت از ورزشکاران، از جمله اقداماتی است که می‌تواند به تقویت پایه‌های ورزش کشور منجر شود.

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با بیان اینکه توسعه ورزش باید در دو مسیر قهرمانی و همگانی دنبال شود، گفت: بدنسازی و پرورش اندام از رشته‌هایی است که جامعه مخاطب گسترده‌ای دارد و می‌تواند هم در پرورش قهرمانان و هم در افزایش مشارکت مردم در فعالیت‌های ورزشی نقش مؤثری داشته باشد.

وی ادامه داد: استقبال گسترده مردم در نقاط مختلف کشور از این رشته، ظرفیت قابل توجهی ایجاد کرده است. استفاده صحیح از این ظرفیت نیازمند آموزش اصولی، توسعه دانش مربیان و فراهم کردن محیط‌های مناسب برای فعالیت ورزشکاران است. در بخش قهرمانی نیز باید استعدادهای موجود شناسایی و مسیر پیشرفت آنها به شکل حرفه‌ای دنبال شود.

ملکی با تأکید بر ضرورت حمایت از ورزشکاران ملی‌پوش عنوان کرد: حضور موفق در رقابت‌های بین‌المللی نیازمند برنامه‌ریزی، امکانات و پشتیبانی مناسب است. ورزشکاران بدنسازی و پرورش اندام طی سال‌های گذشته توانسته‌اند نتایج ارزشمندی برای کشور به دست آورند و امیدواریم با ادامه حمایت‌ها، شاهد موفقیت‌های بیشتری در عرصه‌های جهانی باشیم.

وی همچنین توسعه ورزش در خارج از مراکز استان‌ها را ضروری دانست و گفت: بخش قابل توجهی از استعدادهای ورزشی در شهرستان‌ها و مناطق مختلف کشور حضور دارند. هیأت‌های استانی و مجموعه‌های ورزشی شهرستان‌ها نقش مهمی در شناسایی این استعدادها و فراهم کردن زمینه رشد آنها دارند و تقویت این مجموعه‌ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام همچنین از پیشکسوتان، مربیان، داوران، ورزشکاران و مدیرانی که طی سال‌های گذشته برای توسعه این رشته تلاش کرده‌اند، قدردانی کرد و افزود: جایگاه امروز بدنسازی و پرورش اندام حاصل تلاش یک مجموعه بزرگ و زنجیره‌ای از فعالان این رشته است و همه افرادی که در این مسیر گام برداشته‌اند، در این موفقیت سهم دارند.

ملکی خاطرنشان کرد: هیئت‌های استانی و خانواده بدنسازی و پرورش اندام، پشتوانه اصلی فدراسیون هستند و بدون همکاری و همراهی آنها امکان توسعه پایدار این رشته وجود ندارد. ارتباط مستمر با هیأت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان‌ها می‌تواند به پیشرفت متوازن بدنسازی و پرورش اندام در سراسر کشور کمک کند.

وی در پایان با تبریک هفته دولت به رئیس‌جمهور، اعضای هیأت دولت و تمامی خدمتگزاران کشور گفت: امیدواریم حمایت‌های وزارت ورزش و جوانان از جامعه ورزش استمرار داشته باشد و با توسعه زیرساخت‌ها و توجه بیشتر به ورزشکاران، شاهد روزهای موفق‌تری برای ورزش ایران باشیم. فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام نیز در این مسیر، خود را متعهد به اجرای سیاست‌های ورزشی کشور و تلاش برای ارتقای جایگاه ورزشکاران ایرانی می‌داند.

 

انتهای خبر/م