به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،تیم بانوان استان ایلام در رقابتهای ترایاتلون (سهگانه) قهرمانی کشور، کاپ آزاد و لیگ برتر کشور عملکردی درخشان از خود به نمایش گذاشت و با کسب چندین عنوان انفرادی و تیمی، توانمندی ورزشکاران دختر استان را به نمایش گذاشت.
این دوره از مسابقات با حضور ۱۴۵ ورزشکار و به میزبانی شهر سیلوانا در استان آذربایجان غربی برگزار شد و نمایندگان ایلام با هدایت الهام جعفریان، مربی تیم استان، در بخشهای مختلف این رقابتها به مصاف حریفان خود رفتند.
در رقابتهای انفرادی، منیره طاوسی توانست در رده سنی جوانان عنوان نایبقهرمانی را به دست آورد و الین پسندیده نیز با عملکردی قابل توجه، جایگاه سوم کاپ آزاد را از آن خود کرد.
همچنین شکوفه داوری یکتا در رده سنی امید موفق شد در جمع نفرات برتر قرار گیرد و عنوان سوم این بخش را کسب کند.
در بخش تیمی نیز تیم استان ایلام در رده سنی جوانان به مقام نایبقهرمانی کشور رسید تا مجموعه این نتایج، نشاندهنده حضور قدرتمند بانوان ایلامی در رقابتهای ملی ترایاتلون باشد.
ترایاتلون از رشتههای استقامتی است که ورزشکاران در آن باید در سه بخش شنا، دوچرخهسواری و دوومیدانی با یکدیگر رقابت کنند و موفقیت در آن نیازمند آمادگی جسمانی، تمرین مستمر و توانایی مدیریت فشار مسابقه است.
در ادامه موفقیتهای ورزشکاران ایلام، باشگاه ترایاتلون «آیین» ایلام نیز در هفته نخست رقابتهای لیگ برتر کشور عملکرد موفقی داشت و با عبور از رقبای خود توانست در صدر جدول این رقابتها قرار گیرد.
این نتایج در حالی به دست آمده است که حضور همزمان ورزشکاران ایلام در رقابتهای قهرمانی کشور و لیگ برتر، ظرفیتهای این استان در رشته ترایاتلون را بیش از پیش نمایان کرده است.
کسب عناوین انفرادی، نایبقهرمانی تیمی جوانان و صدرنشینی باشگاه آیین در هفته نخست لیگ برتر، چشمانداز امیدوارکنندهای را برای ادامه فصل رقابتهای ترایاتلون کشور پیش روی ورزش بانوان ایلام قرار داده است.
انتهای خبر/م
