کامران آرمان، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، اظهار کرد: طرح یکهفتهای «آرامش و امنیت ترافیکی» باهدف ارتقای نظم و انضباط ترافیکی، تأمین آرامش شهروندان و برخورد با تخلفات حادثهساز و هنجارشکن در شهرستان ایلام اجرا شد.
وی افزود: مأموران پلیس راهور در جریان اجرای این طرح با تخلفات مختلف رانندگان و راکبان برخورد کردند که در نهایت ۱۳۵ دستگاه انواع خودرو و موتورسیکلت متخلف توقیف و روانه پارکینگ شد.
رئیس پلیس راهنماییورانندگی ایلام ادامه داد: تردد با وسایل نقلیه تکپلاک، تردد خودروها و موتورسیکلتهای فاقد پلاک و ایجاد آلودگی صوتی ناشی از نصب اگزوزهای غیراستاندارد از جمله تخلفاتی بود که منجر به توقیف وسایل نقلیه شد.
آرمان تصریح کرد: وسایل نقلیه توقیفی پس از رفع نقص قانونی و نصب اگزوز استاندارد، مطابق ضوابط و مقررات مربوطه ترخیص خواهند شد.
وی با تأکید بر استمرار اجرای طرحهای نظارتی خاطرنشان کرد: پلیس راهور باهدف تأمین آرامش و آسایش شهروندان، ارتقای فرهنگ ترافیکی و کاهش تخلفات، برخورد با تخلفات حادثهساز و هنجارشکن را با جدیت ادامه خواهد داد.
انتهای خبر/م
