ایلام بیدار13:22 - 1405/05/16
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام خبر داد:

ثبت بازگشت ۴۴ هزار و ۷۹۸ زائر از مرز مهران

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام، گفت: از بامداد امروز تا ساعت ۱۲ ظهر، ۴۴ هزار و ۷۹۸ زائر اربعین حسینی از مرز بین‌المللی مهران وارد کشور شده‌اند و موج بازگشت زائران همچنان ادامه دارد.

حیدر دشتی‌پور، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«ایلام بیدار»، گفت: از بامداد امروز تا ساعت ۱۲ ظهر، ۴۴ هزار و ۷۹۸ زائر اربعین حسینی از طریق مرز بین‌المللی مهران وارد کشور شده‌اند و روند بازگشت زائران همچنان ادامه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای  ایلام اظهار کرد: موج بازگشت زائران اربعین از مرز مهران با حجم قابل توجهی در جریان است و مجموعه‌های راهداری و حمل‌ونقل استان برای مدیریت این تردد و ارائه خدمات مناسب به زائران در آماده‌باش قرار دارند.

دشتی‌پور افزود: از ابتدای ماه صفر تا پایان ۲۴ ساعت گذشته، در مجموع ۲ میلیون و ۸۱۹ هزار و ۲۴۷ نفر از مرز بین‌المللی مهران تردد کرده‌اند که این رقم بیانگر حجم بالای تردد زائران از این مرز در ایام اربعین است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام ادامه داد: با توجه به استمرار بازگشت زائران، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تسهیل جابه‌جایی مسافران و مدیریت جریان تردد در مسیرهای منتهی به مرز انجام شده است.

وی گفت: تأمین ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ساماندهی زائران و نظارت بر روند جابه‌جایی آنان از جمله اقداماتی است که در این مرحله از عملیات بازگشت با جدیت دنبال می‌شود.

دشتی‌پور با اشاره به ادامه داشتن موج بازگشت خاطرنشان کرد: خدمات‌رسانی به زائران تا پایان عملیات بازگشت به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت و عوامل راهداری و حمل‌ونقل در مرز مهران و محورهای مواصلاتی استان برای مدیریت شرایط و پاسخگویی به نیازهای زائران حضور دارند.

مرز مهران در ایام اربعین یکی از اصلی‌ترین مسیرهای تردد زائران به عتبات عالیات است و با آغاز موج بازگشت، بخش قابل توجهی از زائران پس از زیارت از طریق این مرز وارد کشور می‌شوند.

 

 

انتهای خبر/م