ایلام بیدار09:22 - 1405/04/24
مدیر مالی و عضو هیئت‌مدیره شرکت گاز ایلام:

بهره‌مندی ۴۷ خانوار ایلامی از انشعاب رایگان گاز

مدیر مالی و عضو هیئت‌مدیره شرکت گاز ایلام گفت: در سه‌ماهه نخست سال جاری، ۴۷ خانوار تحت پوشش نهادهای حمایتی، خانواده‌های ایثارگر و برخی اماکن مذهبی و آموزشی در استان از انشعاب رایگان گاز بهره‌مند شدند.

روح‌الله قیطاسی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، از اجرای طرح واگذاری رایگان انشعاب گاز برای خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی و ایثارگری خبر داد و گفت: این اقدام باهدف حمایت از اقشار کم‌برخوردار، توسعه عدالت اجتماعی و تسهیل دسترسی خانوارهای واجد شرایط به خدمات گازرسانی انجام شده است.

مدیر مالی و عضو هیئت‌مدیره شرکت گاز ایلام اظهار کرد: در سه‌ماهه نخست سال جاری، ۴۷ خانوار در نقاط مختلف شهری و روستایی استان از مزایای این طرح بهره‌مند شدند و بدون پرداخت هزینه اشتراک، به شبکه گاز طبیعی متصل شدند.

 وی با تشریح جزئیات این طرح افزود: از مجموع انشعاب‌های رایگان واگذار شده، ۱۶ مورد به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی، ۱۱ مورد به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۲۰ مورد نیز به خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و همچنین برخی اماکن مذهبی و آموزشی اختصاص‌یافته است.

 قیطاسی با اشاره به اینکه اجرای این طرح در چارچوب قانون برنامه هفتم توسعه و سیاست‌های حمایتی دولت صورت‌گرفته است، تصریح کرد: مجموع ارزش معافیت‌های اعمال‌شده برای این انشعاب‌ها بیش از ۹۹ میلیون ریال برآورد می‌شود که از محل اعتبارات شرکت تأمین شده است.

 وی ادامه داد: شرکت گاز استان ایلام همواره تلاش کرده است علاوه بر توسعه شبکه گازرسانی، با اجرای برنامه‌های حمایتی، بخشی از مشکلات خانواده‌های کم‌برخوردار را کاهش دهد و زمینه بهره‌مندی برابر همه شهروندان از خدمات انرژی را فراهم کند.

 مدیر مالی و عضو هیئت‌مدیره شرکت گاز استان ایلام با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی به اقشار محروم و خانواده‌های ایثارگر یک مسئولیت اجتماعی و سازمانی است، خاطرنشان کرد: این شرکت با برنامه‌ریزی و تخصیص به‌موقع اعتبارات، اجرای چنین طرح‌هایی را در دستور کار دارد تا ضمن افزایش رضایتمندی مشترکان، گامی مؤثر در مسیر کاهش محرومیت و توسعه متوازن استان برداشته شود.

 وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با استمرار اجرای این برنامه‌ها و همکاری دستگاه‌های حمایتی، خانوارهای بیشتری در مناطق مختلف استان بتوانند از مزایای گاز طبیعی و خدمات مرتبط با آن بهره‌مند شوند.

 

 

انتهای خبر/م