به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، پیکر مطهر شهید محسن نجاتی صبح امروز، شنبه ۲۰ تیرماه، با حضور گسترده مردم، خانوادههای معظم شهدا، ایثارگران، مسئولان استانی و اقشار مختلف جامعه در ایلام تشییع و به خانه ابدی بدرقه شد.
مراسم تشییع از بهشت رضای ایلام آغاز شد و شرکتکنندگان با حضور پرشور خود، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، با آرمانهای انقلاب اسلامی و شهدای والامقام تجدید میثاق کردند. مردم حاضر در این آیین با سر دادن شعارهای انقلابی، یاد و خاطره این شهید را گرامی داشتند و بار دیگر بر ادامه راه شهدا تأکید کردند.
پیکر مطهر شهید محسن نجاتی پس از اقامه نماز و انجام آیین تشییع، در گلزار مطهر شهدای صالح ایلام به خاک سپرده شد تا در جوار دیگر شهدای این استان آرام گیرد.
بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام ضمن قدردانی از حضور گسترده و باشکوه مردم در این مراسم، اعلام کرد آیین ختم این شهید والامقام عصر امروز از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در مسجد جامع ایلام برگزار خواهد شد.
این مراسم بار دیگر جلوهای از قدرشناسی مردم استان ایلام نسبت به مقام شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش گذاشت.
.jpg)



.jpg)




انتهای خبر/م
