ایلام بیدار09:22 - 1405/04/02
ببینید؛

حضور پرشور زائران حسینی در مرز مهران

هم زمان با فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، موج گسترده زائران و عزاداران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) با حضور در مرز بین‌المللی مهران، راهی عتبات عالیات و کربلای معلی شدند تا در آیین‌های سوگواری سیدالشهدا (ع) شرکت کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، هم زمان با نزدیک شدن به ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، تردد زائران از پایانه مرزی مهران افزایش یافته و خیل عاشقان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) از این گذرگاه بین‌المللی عازم عتبات عالیات شده‌اند.

 مرز مهران به عنوان مهم‌ترین و پرترددترین مرز زمینی کشور برای سفر به عراق، این روزها شاهد حضور پرشور زائرانی است که با هدف زیارت حرم مطهر امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) و شرکت در آیین‌های عزاداری، راهی کربلای معلی هستند.

 دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و امدادی نیز با استقرار در پایانه مرزی مهران، خدمات مورد نیاز زائران را ارائه می‌کنند تا روند خروج و تردد مسافران با سهولت بیشتری انجام شود. انتظار می‌رود در روزهای منتهی به تاسوعا و عاشورا، حجم تردد زائران از این مرز همچنان افزایش یابد.