ایلام بیدار02:22 - 1405/03/22
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام:

پلاک‌گذاری خودرو در منطقه آزاد مهران کلید می‌خورد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از آغاز پلاک‌گذاری خودرو در منطقه آزاد مهران تا ۴۵ روز آینده خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، خودروهای دارای پلاک منطقه آزاد مهران امکان تردد در استان‌های ایلام، کرمانشاه و کردستان را خواهند داشت.

عباس میرزاد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«ایلام بیدار»،  اظهار کرد که فرآیند پلاک‌گذاری خودرو در منطقه آزاد مهران حداکثر تا ۴۵ روز آینده آغاز می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با اشاره به اینکه اجرای این فرآیند در منطقه آزاد قصرشیرین بیش از دو سال زمان برده است، افزود: مسئولان استان در تلاش هستند با پیگیری‌های مستمر و هماهنگی‌های لازم، شرایط لازم برای آغاز پلاک‌گذاری خودرو در منطقه آزاد مهران را در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم کنند.

به گفته این مقام مسئول، پس از آغاز پلاک‌گذاری و با استفاده از اختیارات تفویض‌شده به استانداران، خودروهای دارای پلاک منطقه آزاد مهران امکان تردد در سه استان ایلام، کرمانشاه و کردستان را خواهند داشت.

وی بیان کرد: اجرای این طرح می‌تواند زمینه‌ساز رونق سرمایه‌گذاری، تسهیل فعالیت‌های اقتصادی و افزایش جذابیت‌های منطقه آزاد مهران برای فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران باشد و نقش این منطقه را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دروازه‌های اقتصادی کشور بیش از پیش تقویت کند.

 

انتهای خبر/م