سید مختار باویر در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،اظهار کرد: طرح آرامش در شهر با هدف ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با توزیعکنندگان مواد مخدر، پس از هماهنگی با مرجع قضائی در دهلران اجرا شد.
وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان در جریان اجرای این طرح موفق شدند ۳۹ هزار قرص روانگردان آماده توزیع و ۳ کیلو و ۵۰۰ گرم انواع مواد مخدر را کشف کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان دهلران تصریح کرد: در این عملیات ۲۱ خردهفروش مواد مخدر دستگیر شدند و همچنین ۸ دستگاه خودرو و ۲۸ دستگاه موتورسیکلت توقیف شد.
باویر ادامه داد: پلیس در ادامه اجرای این طرح، ۱۸ معتاد متجاهر را نیز جمعآوری و متهمان را پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی کرد.
وی در پایان با تأکید بر تداوم اجرای طرحهای انتظامی در راستای تأمین امنیت پایدار، از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
انتهای خبر/م
