ایلام بیدار09:02 - 1405/03/04
مدیرکل اوقاف ایلام خبر داد:

۷۰۰ قرآن‌آموز ایلامی در مسیر رقابت‌های سراسری قرآن

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام از ثبت‌نام بیش از ۷۰۰ قرآن‌آموز در مسابقات سراسری قرآن کریم خبر داد و گفت: این میزان مشارکت، ایلام را در جایگاه دوم کشور از نظر تعداد ثبت‌نام‌کنندگان قرار داده است.

حجت‌الاسلام مجید میرزایی خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،با اشاره به برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم در استان اظهار داشت: این مسابقات در ۱۸ رشته مختلف و در مردادماه سال جاری برگزار خواهد شد و استقبال قرآن‌آموزان نشان‌دهنده ظرفیت بالای فرهنگی استان است.

وی افزود: اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در کنار برگزاری مسابقات قرآنی، سه مأموریت اصلی شامل مدیریت موقوفات، توسعه فعالیت‌های قرآنی و خدمت‌رسانی در اماکن متبرکه را دنبال می‌کند.

مدیرکل اوقاف ایلام همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه توسعه زیرساخت‌های بقاع متبرکه و گردشگری مذهبی اشاره کرد و گفت: با تمرکز بر پنج بقعه شاخص استان، تلاش شده است تا جایگاه ایلام در حوزه گردشگری مذهبی ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های گسترده‌ای برای مناسبت‌های مذهبی پیش‌ِرو از جمله عید قربان، عید غدیر و ماه محرم در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: اجرای طرح «بصیرت عاشورایی» نیز از جمله برنامه‌های مهم فرهنگی این اداره‌کل خواهد بود.

میرزایی در پایان بر اهمیت پاسخگویی مستقیم به مردم تأکید کرد و گفت: برپایی میزهای خدمت در اماکن عمومی و مذهبی با هدف ارتباط بی‌واسطه با شهروندان و رفع مشکلات آنان انجام می‌شود.

 

انتهای خبر/م