ایلام بیدار09:42 - 1405/02/22
امام جمعه ایلام:

دشمنان در برابر ایمان مردم ناتوان هستند

امام جمعه ایلام با اشاره به پیوند اعتقادی و همبستگی ملت‌ها در منطقه، گفت: دشمنان در برابر ایمان و اراده مردم ناتوان هستند و نمی‌توانند در مسیر مقاومت خللی ایجاد کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اله‌نور کریمی‌تبار در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» ، با اشاره به پیوند عمیق میان ملت‌های ایران و عراق، گفت: ارتباط ایمانی و اعتقادی دو ملت به حدی است که مرزهای جغرافیایی عملاً در برابر آن رنگ می‌بازد و این پیوند، یکی از پایه‌های اصلی شکل‌گیری جبهه مقاومت در منطقه است.

 وی با تأکید بر نقش مردم در تحولات و صحنه‌های مهم کشور اظهار کرد: حضور آگاهانه و فعال مردم، پشتوانه‌ای برای تقویت نظام و نشانه‌ای از تداوم روحیه ایثار و مقاومت در جامعه است؛ موضوعی که به گفته او، در شرایط سخت و فشارهای دشمنان بیش از پیش خود را نشان می‌دهد.

 امام جمعه ایلام با اشاره به شرایط کنونی منطقه افزود: ملت ایران با وجود چالش‌ها و فشارها، با اراده‌ای استوار در مسیر اهداف خود حرکت می‌کند و این پایداری، نتیجه بلوغ فکری و بصیرت عمومی مردم است که مسیر مقاومت را به عنوان راه اصلی برگزیده‌اند.

 کریمی‌تبار با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره در موضع دفاعی قرار داشته است، ادامه داد: هزینه ایستادگی در برابر دشمنان، به مراتب کمتر از پذیرش سازش و عقب‌نشینی است و تجربه‌های گذشته نیز این واقعیت را به خوبی نشان داده است.

 وی در ادامه به ناکامی دشمن در تحقق اهداف خود اشاره کرد و گفت: تلاش‌هایی که با هدف تضعیف نظام، محدود کردن توان دفاعی و قطع ارتباط با جریان مقاومت انجام شد، نتیجه‌ای معکوس داشت و موجب تقویت پیوند میان کشورهای همسو در منطقه شد.

 نماینده ولی فقیه در استان ایلام همچنین از گسترش همبستگی میان ملت‌های منطقه یاد کرد و افزود: حضور مردم عراق در حمایت از محور مقاومت و برگزاری مراسم‌های گسترده، نشان‌دهنده عمق این ارتباط اعتقادی و شکل‌گیری یک جبهه واحد در برابر دشمنان است.

 وی با اشاره به نقش مردم عراق در تحولات منطقه اظهار داشت: در صورت هرگونه تهدید از مرزهای غربی، این مردم مقاوم و همراه خواهند بود که نخستین سد در برابر دشمنان محسوب می‌شوند و این موضوع نشان‌دهنده عمق پیوندهای مردمی در منطقه است.

 کریمی‌تبار در پایان با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت در منطقه زنده و اثرگذار است، گفت: این مسیر با تکیه بر ارزش‌های دینی و اعتقادی ادامه خواهد یافت و آثار آن در تقویت جبهه مقاومت همچنان باقی خواهد ماند.

 

انتهای خبر/م