ایلام بیدار09:29 - 1405/02/22
استاندار ایلام:

ملت ایران راه شهدا را ادامه می‌دهد

استاندار ایلام شهدا و خانواده‌های آنها را از مهم‌ترین سرمایه‌های معنوی کشور دانست و گفت: ملت ایران باتکیه‌بر فرهنگ ایثار و مقاومت، راه شهدا و آرمان‌های انقلاب اسلامی را ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، احمد کرمی، استاندار ایلام، فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، فرماندار ایلام، نماینده ولی‌فقیه در سپاه ایلام و جمعی از مدیران کل استان، عصر دوشنبه در دیدار با جمعی از خانواده معظم شهدای جنگ رمضان در استان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، با تأکید بر نقش بی‌بدیل آنان در تداوم انقلاب، اظهار داشت: حضور در جمع خانواده‌های معظم شهدا برای مسئولان افتخار بزرگی است و این توفیق را مرهون روح بلند شهدا دانست.

وی با اشاره به رشادت رزمندگان شهید و صبر و استقامت خانواده‌های آنان، خاطرنشان کرد که همین روحیه ایثار و پایداری، عامل اصلی اقتدار و پیروزی انقلاب اسلامی بوده و دشمنان باوجود برخورداری از تجهیزات پیشرفته، هرگز توان دستیابی به چنین سرمایه معنوی را نخواهند داشت.

استاندار ایلام همچنین با تأکید بر قدرت نرم جمهوری اسلامی، همراهی مردم و توان نیروهای مسلح را از مهم‌ترین عوامل اقتدار کشور عنوان کرد و گفت: فرهنگ ایثار و مقاومت که در خانواده‌های شهدا جلوه‌گر است، بزرگ‌ترین پشتوانه ملت ایران به شمار می‌رود.

کرمی با بیان اینکه خون پاک شهدا آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی رقم خواهد زد، افزود: ملت ایران باتکیه‌بر آرمان‌های شهدا و اتحاد ملی، مسیر عزت و پیروزی را ادامه خواهد داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، شهدا را الگوهای والای سعادت و افتخار دانست و تصریح کرد که آنان با فداکاری خود، روحیه وطن‌دوستی و عزت‌طلبی ملت ایران را به جهانیان نشان دادند.

استاندار ایلام همچنین فرهنگ شهادت را برگرفته از مکتب عاشورا و قیام امام حسین دانست و گفت: فرهنگ عاشورا همواره الهام‌بخش ایثار، فداکاری و حفظ ارزش‌های اسلامی بوده است.

وی خانواده‌های شهدا را از سرمایه‌های ارزشمند معنوی کشور برشمرد و تأکید کرد که خون شهدا موجب انسجام، همدلی و سربلندی ملت ایران خواهد شد.

کرمی در پایان با آرزوی تداوم عزت و سربلندی برای مردم ایران، اظهار داشت که خون شهدای مظلوم بی‌پاسخ نخواهد ماند و دشمنان قطعاً پاسخ اقدامات خود را دریافت خواهند کرد.

 

انتهای خبر/م