ایلام بیدار10:03 - 1405/02/20
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ایوان خبر داد:

کشف ۳۵۷ قلم داروی تاریخ‌گذشته در ایوان

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ایوان از کشف و ضبط ۳۵۷ قلم داروی دامپزشکی تاریخ‌گذشته در جریان بازرسی‌های نظارتی از داروخانه‌ها و مراکز عرضه داروهای دامی این شهرستان خبر داد.

فریدون منصوری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،اظهار کرد: کارشناسان دامپزشکی شهرستان ایوان در ادامه بازدیدهای دوره‌ای و نظارت‌های مستمر خود از مراکز عرضه داروهای دامی، موفق به شناسایی و ضبط ۳۵۷ قلم داروی دامپزشکی تاریخ‌منقضی شدند که از چرخه مصرف خارج شد.

وی افزود: این بازرسی‌ها با هدف صیانت از سلامت دام‌ها، جلوگیری از عرضه داروهای غیرمجاز و پیشگیری از بروز خسارت‌های احتمالی ناشی از مصرف داروهای فاسد انجام می‌شود و روند نظارت‌ها با جدیت ادامه خواهد داشت.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ایوان تصریح کرد: استفاده از داروهای تاریخ‌گذشته می‌تواند سلامت دام‌ها را تهدید کرده و علاوه بر ایجاد خسارت برای دامداران، کیفیت فرآورده‌های دامی و امنیت غذایی جامعه را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

منصوری ادامه داد: نظارت بر عملکرد داروخانه‌ها و درمانگاه‌های بخش خصوصی دامپزشکی از وظایف اصلی این اداره است و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، ضمن ضبط اقلام غیرمجاز، پرونده متخلفان برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دامداران و فعالان حوزه دام و طیور باید داروهای مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز تهیه کرده و هنگام خرید، به تاریخ تولید، انقضا و اصالت دارو توجه ویژه داشته باشند.

 

انتهای خبر/م