ایلام بیدار11:28 - 1405/02/08
بازرس کل ایلام:

محموله ۲۷ هزارتنی نهاده دامی از فساد نجات یافت

بازرس کل ایلام گفت: محموله ۲۷ هزارتنی نهاده دامی در جریان بررسی انبارها و سیلوهای ذخیره شناسایی شد و با اقدام فوری از فساد آن جلوگیری و به چرخه مصرف وارد شد.

مالک روشنی، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی  پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  با اشاره به راه‌اندازی سامانه ۱۳۶ در سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: این سامانه باهدف تقویت نظارت مردمی فعال شده و شهروندان می‌توانند علاوه بر ثبت شکایت، از طریق تماس تلفنی و کد رهگیری، وضعیت درخواست‌های خود را پیگیری کنند.

وی افزود: در سال گذشته ۹۴۶ شکایت و ۲ هزار و ۴۸۹ گزارش مرتبط با مفاسد اداری در این سامانه ثبت شد که بخشی از آن‌ها پس از بررسی‌های تخصصی به تشکیل پرونده منجر شد.

بازرس کل ایلام با اشاره به نظارت بر بازار و تأمین کالاهای اساسی گفت: در جریان بررسی انبارها و سیلوهای ذخیره، محموله‌ای ۲۷ هزارتنی از نهاده‌های دامی که در آستانه فساد قرار داشت، شناسایی و با اقدام فوری از خسارت احتمالی جلوگیری و به چرخه مصرف وارد شد.

روشنی همچنین به موضوع مقابله با آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: پیگیری ایجاد مرکز ماده ۱۶ برای ساماندهی معتادان متجاهر در دستور کار قرار گرفت و این مرکز در استان راه‌اندازی شد.

وی از اجرای طرح «هر مدرسه، یک قاضی» نیز خبر داد و افزود: در قالب این طرح، کارشناسان و مدیران سازمان بازرسی با حضور در مدارس، به تبیین مسائل حقوقی و افزایش آگاهی دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی و القائات منفی می‌پردازند.

 

انتهای خبر/م