ایلام بیدار08:55 - 1405/02/08
فرماندار ایلام:

شهرداری در جمع‌آوری زباله‌ها کوتاهی نکند

فرماندار ایلام با اشاره به اهمیت نظافت شهری، بر بهبود روند جمع‌آوری زباله‌ها و نخاله‌های ساختمانی تأکید کرد و آن را از عوامل مؤثر در افزایش رضایتمندی شهروندان دانست.

احسان اکبری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، با تأکید بر اهمیت نظافت شهری اظهار داشت: جمع‌آوری پسماندهای شهری و نخاله‌های ساختمانی از اصلی‌ترین وظایف شهرداری است و این موضوع نقش مستقیمی در رضایتمندی شهروندان دارد. 

وی افزود: شهرداری باید با برنامه‌ریزی دقیق و نظارت مستمر، نسبت به جمع‌آوری به‌موقع و اصولی زباله‌ها اقدام کرده و از ایجاد نارضایتی عمومی جلوگیری کند.

 اکبری با اشاره به وضعیت نامطلوب برخی نقاط شهر گفت: تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در اطراف، حاشیه‌ها و ورودی و خروجی شهر، چهره‌ای نازیبا ایجاد کرده که نیازمند رسیدگی فوری است. 

وی بیان کرد: این نخاله‌ها باید به محل‌های تعیین‌شده منتقل شده و نظارت جدی برای جلوگیری از تکرار این تخلفات صورت گیرد.

 فرماندار ایلام همچنین به فعالیت برخی رانندگان خودروهای سنگین بدون پلاک اشاره کرد و گفت: این افراد بدون رعایت قوانین، اقدام به تخلیه نخاله در نقاط مختلف شهر می‌کنند که لازم است با همکاری نیروهای انتظامی و پلیس راهور، شناسایی، توقیف و با آن‌ها برخورد قانونی شود.

 وی ادامه داد: برخی مسیرهای مهم از جمله بلوار پژوهش، ورودی تنگه ارغوان، محدوده هفت‌چشمه و جاده قدیم صالحی به دلیل انباشت زباله و نخاله‌های ساختمانی نیازمند پاکسازی فوری هستند. در این راستا، نصب نیوجرسی در نقاط حساس می‌تواند از تخلیه مجدد نخاله‌ها جلوگیری کند.

 اکبری در پایان بر لزوم فرهنگ‌سازی عمومی در حوزه مدیریت پسماند تأکید کرد و گفت: علاوه بر اقدامات اجرایی، باید با آگاهی‌بخشی به شهروندان و مشارکت عمومی، از تخلیه غیرمجاز زباله جلوگیری کرده و به سمت شهری پاک و زیبا حرکت کنیم.

 

انتهای خبر/م