ایلام بیدار08:08 - 1405/02/06
مدیرکل دامپزشکی ایلام:

خروج دام مولد از ایلام ممنوع است

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از اعمال محدودیت‌های جدید برای جابه‌جایی دام خبر داد و اعلام کرد به‌منظور حفظ سرمایه دامی، تنظیم بازار و جلوگیری از قاچاق، خروج دام مولد و پرواری از استان ممنوع شده و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وهاب پیرانی، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، با اشاره به اهمیت صیانت از سرمایه‌های دامی استان اظهار کرد: در راستای حفظ ذخایر ارزشمند ژنتیکی، مدیریت بازار و مقابله با پدیده قاچاق دام، خروج دام نر پرواری و دام مولد از استان ایلام ممنوع اعلام شده است.

مدیرکل دامپزشکی ایلام، افزود: بر اساس این دستورالعمل، تنها خروج دام نر پرواری به مقصد کشتارگاه‌های صنعتی و صرفاً برای کشتار مجاز است که این فرآیند نیز باید با هماهنگی استان مقصد و دریافت گواهی حمل قرنطینه‌ای از دامپزشکی استان ایلام انجام شود.

پیرانی با بیان اینکه این تصمیم در چارچوب مصوبات کارگروه امنیت غذایی و امنیت زیستی استان اتخاذ شده است، ادامه داد: هرگونه جابه‌جایی دام سبک و سنگین خارج از ضوابط تعیین‌شده و بدون اخذ مجوزهای لازم، مصداق قاچاق محسوب می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی ایلام در پایان بیان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، علاوه بر ضبط دام و محموله، با افراد متخلف مطابق قوانین و مقررات برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

 

انتهای خبر/م