ایلام بیدار18:06 - 1405/02/05
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام:

رزمایش جان‌فدایان در ایلام برگزار می‌شود

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام با تأکید بر حفظ انسجام ملی و تداوم حضور مردم در صحنه، رزمایش «جان‌فدایان ایران» را جلوه‌ای از نقش‌آفرینی مردمی در شرایط حساس کشور دانست و گفت: این حضور باید با برنامه‌ریزی دقیق، روایت رسانه‌ای و مشارکت همه اقشار تقویت شود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سردار سید صادق حسینی عصر امروز نشست کمیته آیین‌های مذهبی و ملی استان و هماهنگی برگزاری همایش «جان‌فدا» این حرکت بزرگ را نشانه وحدت و پایداری ملت در برابر دشمنان توصیف کرد.
 

 وی با اشاره به حضور شبانه‌روزی مردم در سه جبهه «خیابان، میدان و دیپلماسی» به‌عنوان محورهای اساسی جنگ و مقاومت در برابر آمریکای جنایتکار و رژیم کودک کش صهیونیستی، افزود: برای تجلیل از ایستادگی امت حزب‌الله، همایشی هم‌زمان در سراسر کشور روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت (مصادف با دو ماه حضور مستمر مردم در صحنه) ساعت ۱۵ برگزار می‌شود.
 

 فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام با اشاره به مشارکت مردم در پویش جان‌فدا ادامه داد: تاکنون بیش از ۳۰ میلیون نفر با نام‌نویسی در این پویش اعلام کردند که برای دفاع از نظام، انقلاب و ایران عزیز آماده جان‌فشانی‌اند که این برگ برنده بزرگ برای کشور است.
 

حسینی با باطل خواندن خیال خام دشمنان درباره جنگ، تأکید کرد که دشمن آمریکایی، صهیونی که تصور همراهی مردم با خود را داشت، در خواب باطل به سر می‌برد.
 

 وی با اشاره به توطئه دشمنان برای ایجاد تفرقه میان مردم و مسئولان یادآور شد که آحاد مختلف ملت ایران در پیامی با عنوان یک خدا، یک رهبر، یک ملت و یک راه‌نشان دادند که در مسیر آرمان‌های انقلاب یک‌صدا هستند.
 

 فرمانده سپاه ایلام با تأکید بر هم‌افزایی خیابان، میدان و دیپلماسی برای پیشبرد جنگ و غلبه بر دشمن متجاوز اضافه کرد که این روحیه سلحشوری برگ برنده ایران اسلامی در هجمه ددمنشانه رژیم‌های تروریستی آمریکا و اسرائیل است.
 

 وی با اشاره به فرمایش رئیس‌جمهور که «ما یک ملت انقلابی ایرانی هستیم»، تأکید کرد: در این جنگ، تندرو و کندرو نداریم و همه انقلابی و ایرانی هستیم و همانند دوران دفاع مقدس، خدای واحد، رهبری واحد، جبهه واحد، ملت واحد و راه واحد داریم، راه ما پیروزی است و نصرت الهی یار ایران و ایرانیان خواهد بود.

 

سردار قدرت‌الله کریمیان جانشین سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام نیز در این آیین گفت که این برنامه تحت عنوان «نمایش سراسری اقتدار عظیم جانفدا برای ایرانِ امام‌رضایی» هم‌زمان با سالروز میلاد با سعادت امام هشتم (ع) در سراسر کشور برگزار می‌شود.
 

کریمیان تأکید کرد: این رزمایش حماسی روز چهارشنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۸ بعدازظهر به‌صورت هم‌زمان در مراکز استان‌ها، شهرستان‌ها و حتی روستاها اجرا خواهد شد.
 

 وی یادآور شد: تمام آحاد مردم و عموم شهروندانی که دل در گرو انقلاب و میهن دارند، در این رزمایش شرکت می‌کنند، بخشی از شرکت‌کنندگان در پایگاه‌های مقاومت و مساجد سازماندهی شده و مابقی نیز روز برگزاری مراسم در میدان اصلی مستقر خواهند شد.
 

کریمیان برپایی رژه حماسی پیاده و سواره با حضور نوجوانان دوچرخه‌سوار، جوانان موتورسوار، خودروهای شخصی، خودروهای امدادی و سازندگی را از دیگر برنامه‌های این آیین عنوان کرد.

 

انتهای خبر/ر