ایلام بیدار07:22 - 1404/11/23
معاون فنی و مهندسی شرکت آب‌وفاضلاب ایلام خبر داد:

تأمین آب پایدار برای ۴۰ خانواده در ایوان

معاون فنی و مهندسی شرکت آب‌وفاضلاب ایلام گفت: با اجرای پروژه ۴۵ میلیاردریالی آب‌رسانی به روستای «بلیین» ایوان، ۴۰ خانوار از آب سالم و پایدار بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، آئین کلنگ‌زنی پروژه آب‌رسانی روستای «بلیین» شهرستان ایوان با حضور معاون امور عمرانی استانداری ایلام، مدیرکل بنیاد برکت، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و جمعی از مسئولان در محل این روستا برگزار شد و عملیات اجرایی این طرح به‌صورت رسمی آغاز شد.

محمدرضا مامی در حاشیه این آئین گفت: این پروژه شامل اجرای ۴ کیلومتر شبکه توزیع و یک کیلومتر خط انتقال است که بااعتبار ۴۵ میلیارد ریال اجرا می‌شود.
 

 وی افزود: از مجموع اعتبار این طرح، ۱۵ میلیارد ریال با مشارکت بنیاد برکت تأمین شده است که نشان‌دهنده هم‌افزایی مطلوب میان دولت و نهادهای انقلابی در توسعه زیرساخت‌های روستایی است.
 

 معاون فنی و مهندسی شرکت آبفای استان ایلام با اشاره به وضعیت پیشین این روستا ادامه داد: روستای «بلیین» تاکنون تحت پوشش خدمات شرکت آب‌وفاضلاب نبوده و آب آن از طریق خط انتقال قدیمی جهاد سازندگی تأمین می‌شد.

 مامی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه که از مطالبات دیرینه مردم منطقه به شمار می‌رود، ۴۰ خانوار با جمعیتی افزون بر ۲۰۰ نفر تحت پوشش خدمات پایدار آبفا قرار گرفته و از نعمت آب سالم و بهداشتی بهره‌مند خواهند شد.

 

انتهای خبر/م