ایلام بیدار08:02 - 1404/11/07
مدیرعامل شرکت برق ایلام خبر داد:

تعویض ۱۶۰ چراغ قدیمی با ال‌ای‌دی در دشت عباس

مدیرعامل شرکت برق ایلام از تعویض ۱۶۰ چراغ بخار سدیمی قدیمی با چراغ‌های کم‌مصرف ال‌ای‌دی در روستاهای بخش دشت عباس خبر داد و گفت این اقدام به ارتقای روشنایی معابر، افزایش ایمنی و صرفه‌جویی انرژی منجر شد.

ولی‌الله ناصری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  بیان کرد: چهل و دومین مانور جهادی مدیریت بحران در بخش دشت عباس با موفقیت اجرا شد. هدف از این مانور، بهبود کیفیت خدمات‌رسانی، افزایش ایمنی و روشنایی معابر و بهینه‌سازی مصرف انرژی بوده است.

مدیرعامل شرکت برق ایلام افزود: در این عملیات گسترده، ۱۶۰ دستگاه چراغ بخار سدیمی قدیمی در روستاهای منطقه با چراغ‌های ال‌ای‌دی کم‌مصرف و پرنور جایگزین شدند. این پروژه با همکاری و هماهنگی چهار اکیپ اجرایی از امور شهرهای موسیان، دهلران، مهران و آبدانان و نظارت دو گروه تخصصی انجام شد.

ناصری ادامه داد: در مجموع، ۲۸ نفر از نیروهای متخصص و فنی شرکت برق با استفاده از ۱۵ دستگاه خودروی سبک‌وسنگین این عملیات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با رعایت کامل نکات ایمنی به پایان رساندند.

مدیرعامل شرکت برق ایلام تصریح کرد: جایگزینی چراغ‌های ال‌ای‌دی علاوه بر افزایش روشنایی و امنیت معابر، باعث کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های عملیاتی می‌شود و گامی مهم در راستای تحقق سیاست‌های اصلاح الگوی مصرف و ارتقای پایداری شبکه برق در مناطق روستایی به شمار می‌آید.

وی در پایان با قدردانی از تلاش‌های نیروهای شرکت گفت: خدمت‌رسانی به مردم استان، به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار، همواره اولویت ماست و مانورهای جهادی فرصتی ارزشمند برای سرعت‌بخشی به پروژه‌های عمرانی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان هستند.

 

انتهای خبر/م