ایلام بیدار10:53 - 1404/10/20
معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ:

دلال غیرمجاز ارزی در تهران دستگیر شد

معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف محل و دستگیری فعال غیرمجاز ارزی در خیابان فرشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از پایگاه پلیس تهران بزرگ، علی ساریخانی صبح امروز با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی در مبارزه با اخلال‌گران بازار ارز مشخص شد فردی در دفتر خود واقع در خیابان فرشته اقدام به فعالیت غیرمجاز ارزی می‌کند.
 

 وی ادامه داد: با کسب دستور قضایی این فرد که اقدام به خریدوفروش غیرقانونی انواع ارز می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.
 

  کارآگاه ساریخانی افزود: در بازرسی از دفتر کار این فرد که فاقد هرگونه جواز کسب و تابلو بود، مقادیری از انواع ارز شامل ۲۴۳ هزار و ۹۰۰ دلار آمریکا و ۱۵ هزار و ۸۲۵ یورو و تعداد زیادی اسناد و مدارک و مستندات مربوط به فعالیت غیرمجازی ارزی کشف شد.
 

 وی این را هم گفت که برای این متهم پرونده‌ای تشکیل و این دلال راهی دادسرا شد.
 

معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از شهروندان در خواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشابه با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ و یا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.
 

 

انتهای خبر/م