ایلام بیدار11:10 - 1404/10/12
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام:

ایلام در تأمین کالاهای اساسی مشکلی ندارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام با اعلام رشد ۱۵ درصدی تولید گوشت مرغ نسبت به سال گذشته، گفت: هیچ‌گونه کمبودی در زمینه کالاهای اساسی و ذخایر راهبردی در استان وجود ندارد و بازار در آرامش کامل است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حشمت عزیزان روز جمعه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان ایلام اظهار کرد: ایلام به‌عنوان یکی از قطب‌های تولید گندم، وضعیت بسیار مطلوبی در ذخیره‌سازی این محصول راهبردی دارد.
 

 وی افزود: اکنون بیش از ۶۵ هزار تن گندم در سیلوهای استان ذخیره شده که این رقم بسیار بیشتر از نیاز مصرفی استان در شرایط فعلی است و اطمینان داریم تا فصل برداشت آینده و حتی پس از آن، هیچ‌گونه نگرانی در تأمین آرد و نان وجود نخواهد داشت.
 

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام با بیان این‌که برنج، شکر، روغن خوراکی و گوشت منجمد نیز بیش از نیاز استان ذخیره شده است، گفت: در یک ماه اخیر بیش از ۴۵۰ تن انواع کالا در بازار استان توزیع شد که این میزان توزیع کم‌نظیر بوده و اکنون در دسترس مردم قرار دارد.
 

 عزیزان یادآور شد: سهمیه برنج باقی‌مانده که به شهرستان‌ها ابلاغ شده است و در صورت عدم جذب، به‌صورت مستقیم در بازار و به‌صورت محله‌محور توزیع خواهد شد.
 

 وی درباره وضعیت توزیع روغن خوراکی در استان، اظهار کرد: بر پایه آخرین آمارهای کشوری، ۲۰۰ هزار تن روغن آماده عرضه به بازار است که سهم استان ایلام درخواست شده و اکنون ۸۴ تن نیز آماده توزیع بوده و افزایش سهمیه استان نیز در حال پیگیری است.
 

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام از ورود محموله‌های جدید گوشت قرمز به استان خبر داد و گفت: ۱۶ هزار تن گوشت از سیستان و ۴۵ هزار تن از هرمزگان در حال بارگیری است که سهم استان ایلام نیز تأمین می‌شود.

 

 عزیزان با قدردانی از همکاری دستگاه‌های نظارتی و معاونت اقتصادی استانداری، یادآور شد: یکی از بهترین روش‌های اجرا شده در استان «توزیع محله‌ای» کالاها است که باعث شد اقلام به دست مصرف‌کننده واقعی برسد و دست واسطه‌ها کوتاه شود.
 

 وی افزود: در ۲۰ روز گذشته بازار نهاده‌های دامی در آرامش کامل بوده و محموله‌های بزرگی شامل ۷۰ هزار تن ذرت و ۲۰۰ هزار تن سویا در سطح کشور و استان توزیع شده که نیاز دامداران و مرغداران را به طور کامل برطرف کرده است.
 

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام با ارائه آمارهای مقایسه‌ای در حوزه طیور گفت: در ۹ماهه سال جاری ۱۸ میلیون و ۷۸۶ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل (۱۵ میلیون و ۹۶۵ هزار قطعه)، ۱۵.۵۸ درصد رشد داشته است.
 

 عزیزان ادامه داد: در ماه جاری تاکنون ۹۷۸ هزار قطعه جوجه‌ریزی ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود؛ مانند دو ماه گذشته (آبان و آذر) جوجه‌ریزی از مرز ۲.۵ میلیون قطعه عبور کند.
 

 وی با بیان اینکه کشتار روزانه مرغ در استان حدود ۵۲ تن و بیش از نیاز مصرفی است، تأکید کرد: برای تعادل‌بخشی به بازار و حمایت از مرغداران، شرکت پشتیبانی امور دام آمادگی دارد مرغ مازاد را باقیمت هر کیلوگرم ۱۳۴ هزار تومان خریداری و ذخیره‌سازی کند تا تولیدکننده دغدغه‌ای برای فروش محصول خود نداشته باشد.

 

انتهای خبر/ر