ایلام بیدار08:10 - 1404/10/05
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی:

حقوق کارکنان گاز ایلام افزایش یافت

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با ابراز خرسندی از احقاق یکی از مطالبات دیرینه کارکنان شرکت گاز استان، از به‌نتیجه‌رسیدن پیگیری‌های چندساله برای افزوده‌شدن ردیف «بدی آب‌وهوا» و افزایش حقوق این کارکنان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سارا فلاحی، نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی، در نشست کارکنان شرکت گاز استان ایلام، با اشاره به تحقق یکی از مطالبات مهم این مجموعه، اظهار کرد: خوشحالم که کارکنان زحمت‌کش شرکت گاز ایلام پس از مدت‌ها انتظار، به یکی از حقوق بر زمین‌مانده و قانونی خود دست یافتند.


وی افزود: پیگیری برای احقاق این حق از سال ۱۴۰۰ آغاز شد و باوجود موانع و پیچیدگی‌های اداری، این مطالبه به‌صورت مستمر در دستور کار قرار گرفت تا سرانجام در سال ۱۴۰۴ به نتیجه مطلوب رسید.


نماینده مردم ایلام در مجلس با اشاره به افزوده‌شدن ردیف «بدی آب‌وهوا» و تأثیر آن در بهبود وضعیت معیشتی کارکنان شرکت گاز، تصریح کرد: کارکنان این مجموعه در شرایط سخت اقلیمی و آب‌وهوایی استان، نقش مهمی در تأمین انرژی پایدار دارند و برخورداری از حقوق و مزایای عادلانه، کمترین حق آنان است.


فلاحی با قدردانی از همراهی مدیران و دستگاه‌های ذی‌ربط در این مسیر، خاطرنشان کرد: دفاع از حقوق کارکنان و پیگیری مطالبات به‌حق آنان، از اولویت‌های اصلی من بوده و این روند با جدیت ادامه خواهد داشت.

در پایان این نشست، کارکنان شرکت گاز استان ایلام با قدردانی از پیگیری‌ها و تلاش‌های نماینده مردم ایلام، تحقق این مطالبه را گامی مهم در جهت افزایش انگیزه و رضایتمندی شغلی عنوان کردند.

 

انتهای خبر/م