ایلام بیدار09:45 - 1404/09/05
استاندار ایلام:

بسیج سرمایه بزرگ مردم و کشور است

استاندار ایلام گفت: بسیج برخاسته از مردم و متعلق به مردم است و قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی نیز بیش از هر چیز به پشتوانه همین مردم وفادار وابسته است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، احمد کرمی صبح امروز در اجتماع بسیجیان استان ایلام به مناسبت پنجم آذر در مصلای شهر ایلام گفت: خدمت به مردم و امیدآفرینی، دو محور اصلی تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره بسیج است و امروز بیش از هر زمان باید این دو اصل در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد. 

وی با تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت یاد و نام شهدای انقلاب و دفاع مقدس، افزود: تشکیل بسیج از ابتکارات ماندگار امام راحل بود تا مردم از همه قشرها در اداره کشور سهیم باشند و در صحنه‌های مختلف نقش‌آفرینی کنند.

وی افزود: بسیج برخاسته از مردم و متعلق به مردم است و قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی نیز بیش از هر چیز به پشتوانه همین مردم وفادار وابسته است. حضور پرشکوه مردم در آیین‌های ملی و مذهبی، از جمله تشییع پیکر شهدای گمنام، نشانه عمق ایمان، بصیرت و انسجام جامعه ایران اسلامی است.

کرمی اظهار داشت: امروز بسیج در حوزه‌های علمی، فناوری، دفاعی، درمانی و حتی عرصه‌های نوینی چون هوش مصنوعی حرف‌های جدی برای گفتن دارد و بسیاری از موفقیت‌های ملی به‌واسطه تلاش‌های بی‌منت بسیجیان حاصل شده است.

استاندار ایلام گفت: آنچه امروز بیش از همه ضرورت دارد، خدمت صادقانه به مردم و رفع مشکلات معیشتی و اجتماعی آنان است. دشمن در حوزه جنگ سخت و نظامی شکست‌ خورده و اکنون می‌کوشد با ایجاد یأس و ناامیدی، خدمات و پیشرفت‌های کشور را کمرنگ جلوه دهد؛ بنابراین مسئولان باید با روحیه جهادی و بسیجی، شبانه‌روز برای رفع نیازهای مردم تلاش کنند.

وی با بیان اینکه دولت چهاردهم دولتی برخاسته از فرهنگ بسیجی است، افزود: همه دستگاه‌ها باید با تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و با وحدت، همراهی و تلاش مداوم، در مسیر حل مشکلات مردم گام بردارند.

کرمی با اشاره به نقش مردم ایلام در دوران دفاع مقدس و مقاومت ۱۲ روزه استان در برابر رژیم بعث، گفت: وحدت و اراده مردم ایلام در سخت‌ترین روزها، دشمن را مأیوس کرد و امروز نیز همان روحیه باید در مسیر توسعه استان به کار گرفته شود.

استاندار ایلام در ادامه بیان کرد: افق‌های روشنی پیش‌ روی استان قرار دارد و با کار جهادی و همدلی، بخشی از مشکلات معیشتی مردم برطرف خواهد شد. در حوزه مرز، برنامه‌های مهمی برای فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصادی ایلام در دست اجراست. همچنین طرح‌های نفت و گاز، از جمله میدان نفتی آذر، سد چناره و میادین گازی ، از پروژه‌هایی هستند که با تکمیل آنها تحول قابل‌توجهی در اقتصاد استان رقم خواهد خورد.

وی افزود: پروژه بزرگ سامانه گرمسیری در مراحل پایانی قرار دارد و تکمیل آن در سال آینده می‌تواند بخشی از نیازهای آبی منطقه را تأمین کند. در کنار این‌ها، ۳۸ پروژه بزرگ راهسازی در استان در حال اجراست که ۱۶۰ کیلومتر از آنها در دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد و مابقی نیز سال آینده تکمیل خواهد شد.

کرمی گفت: توسعه حمل‌ونقل ریلی استان نیز با جدیت دنبال می‌شود و هرچند با انتظار مردم فاصله‌هایی وجود دارد، اما روند کار رو به جلو است.

استاندار ایلام در پایان تأکید کرد: اگر هر یک از مسئولان به قدر توان و دانش خود با روحیه بسیجی برای خدمت به مردم تلاش کنند، آثار این تلاش‌ها در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان به‌صورت ملموس دیده خواهد شد. وحدت، ایمان به خدا، توکل و اتکا به توان نیروهای متخصص، مسیر پیشرفت و شکوفایی ایلام را هموار خواهد کرد.

 

انتهای خبر/ر