ایلام بیدار00:02 - 1404/08/29
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام خبر داد:

آغاز پایش مصرف گاز ادارات ایلام با همکاری بسیج

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با تأکید بر اهمیت مدیریت مصرف انرژی در ادارات گفت: رعایت الگوی مصرف انرژی، از جمله تنظیم دمای محیط اداری بر روی ۲۰ درجه سانتی‌گراد، تنها یک توصیه نیست؛ بلکه یک دستورالعمل ملی است و تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای دقیق آن هستند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، محمود کشاورز، در نشست هم‌اندیشی فرماندهان پایگاه مقاومت ادارات که در سالن جلسات این شرکت برگزار شد، با بیان اهمیت مدیریت بهینه انرژی در کشور گفت: طرح پایش مصرف گاز ادارات نه‌تنها یک ضرورت مدیریتی است، بلکه گامی مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی و استفاده بهینه از منابع انرژی کشور به شمار می‌رود و باید با جدیت در تمامی دستگاه‌ها اجرایی شود.
 

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام، با اشاره به اهمیت رعایت الگوی مصرف انرژی افزود: کنترل دمای محیط اداری بر روی ۲۰ درجه سانتی‌گراد تنها یک توصیه نیست و جزو دستورالعمل‌های ابلاغی مسئولان ذی‌ربط به همه ادارات سراسر کشور است و اجرای آن باید به طور دقیق مدنظر قرار گیرد.
 

 کشاورز همچنین به بهینه‌سازی موتورخانه‌ها و زمان‌بندی روشن و خاموش‌شدن آنها اشاره کرد و گفت: این اقدامات تأثیر مستقیمی در کاهش مصرف انرژی دارند و می‌توانند صرفه‌جویی قابل‌توجهی در گاز ادارات ایجاد کنند.
 

 مدیرعامل شرکت گاز استان از تشکیل اکیپ‌های مشترک پایش با همکاری بسیج ادارات خبر داد و تصریح کرد: این گروه‌ها به‌صورت مستمر ادارات را بررسی خواهند کرد تا اطمینان حاصل شود که دستورالعمل‌ها به‌درستی رعایت می‌شوند.
 

 وی در پایان تأکید کرد: مشارکت بسیج ادارات در این طرح می‌تواند به موفقیت آن کمک شایانی کند و افزود: همه ظرفیت‌های بسیج برای همراهی با شرکت گاز در راستای صرفه‌جویی انرژی و رعایت دستورالعمل‌های ملی به کار گرفته خواهد شد.

 

انتهای خبر/م