ایلام بیدار07:28 - 1404/08/26
مدیرکل بحران استانداری ایلام خبر داد:

آغاز ارزیابی خسارات منازل مردم شهرک هزارانی آبدانان

مدیرکل بحران استانداری ایلام گفت: ارزیابی خسارات منازل مردم شهرک هزارانی آبدانان که بر اثر سیلاب خسارت‌دیده، آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابط‌عمومی استانداری ایلام، علی‌محمد پاکدل‌نژاد از وقوع آب‌گرفتگی در حدود ۴۰ واحد مسکونی بر اثر بارندگی‌های اخیر خبر داد.
 

 وی با اشاره به حضور فوری عوامل ستاد مدیریت بحران شهرستان در محل حادثه گفت: خوشبختانه تمامی دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورای تأمین شهرستان با همراهی فرماندار محترم آبدانان پای‌کار آمدند و اقدامات امدادرسانی به‌سرعت آغاز شده است.
 

 پاکدل‌نژاد علت اصلی بروز مشکل را ناشی از کانال بالادست منطقه دانست و افزود: هماهنگی‌های لازم برای بازسازی و احیای این کانال در دستور کار قرار گرفته و ان‌شاءالله در اسرع وقت اجرا خواهد شد تا مشکل این منطقه به طور کامل برطرف شود.
 

 مدیرکل بحران استانداری ایلام همچنین تأکید کرد: خانه‌هایی که آسیب کمتری دیده‌اند توسط تیم ارزیاب موردبررسی قرار گرفته و خسارت‌های وارده به خانواده‌ها نیز پرداخت خواهد شد.
 

 پاکدل‌نژاد در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای امدادی و مسئولان شهرستان، خاطرنشان کرد: کار بازسازی و اقدامات تکمیلی در منطقه هزارانی با جدیت دنبال خواهد شد تا آرامش و امنیت دوباره به زندگی مردم بازگردد.

 

انتهای خبر/ر