به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابطعمومی سازمان جهاد کشاورزی ایلام، سعید طاهری، از اجرای طرح رصد و نظارت مستمر بر عملکرد نانواییهای سطح شهر خبر داد اظهار داشت: در راستای اجرای طرح نظارت بر خدمات نانوایی، بازرسی و رصد از واحدهای نانوایی ساجی پز در سطح شهر ایلام انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایلام افزود: در این بازرسیها، فعالیت ۱۲ واحد نانوایی از نظر کیفیت و کمیت پخت نان، نحوه ارائه خدمات به شهروندان در ساعات مقرر، رعایت قیمت مصوب و سایر شاخصهای کیفی موردبررسی قرار گرفت.
طاهری تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، ارتقای کیفیت خدمات نانواییها و افزایش رضایتمندی شهروندان از نحوه عرضه نان در سطح شهر است.
وی ادامه داد: برای یک واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت ضوابط و تکالیف صنفی، اخطاریه صادر و پس از تشکیل پرونده، جهت رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایلام در پایان تأکید کرد: بازرسیها بهصورت روزانه ادامه دارد و این مدیریت با جدیت بر کیفیت نان و خدمات ارائهشده توسط نانوایان نظارت خواهد کرد.
انتهای خبر/م