ایلام بیدار11:32 - 1404/06/25
امام‌جمعه ایلام:

عسل ایلام ظرفیت جهانی‌شدن دارد

امام‌جمعه ایلام ترویجی عسل تأکید کرد: استان با تنوع گیاهی بالا ظرفیت تولید عسل باکیفیت دارد و با بازاریابی مناسب می‌تواند به یک برند جهانی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اله نور کریمی‌تبار، در اولین جشنواره ترویجی عسل، بر ظرفیت بالای استان برای تولید عسل متنوع و باکیفیت و اهمیت بازاریابی درست این محصول برای بازار داخلی و جهانی تأکید کرد.


امام‌جمعه ایلام با اشاره به تنوع گیاهی بالای استان گفت: ایلام توان تولید انواع عسل را دارد؛ اگر هزار نوع گیاه موجود باشد، می‌توان هزار نوع عسل تولید کرد.

وی از برگزارکنندگان جشنواره قدردانی کرد و افزود: لازم است ایلام را به‌عنوان تولیدکننده عسل باکیفیت نه‌تنها در کشور، بلکه در سطح بین‌المللی معرفی کنیم.
 

 کریمی‌تبار به ارزش‌های دینی و علمی عسل نیز اشاره کرد و یادآور شد: عسل در قرآن و طب سنتی موردتأکید قرار گرفته و یکی از بهترین خوراکی‌هاست که خداوند به انسان هدیه داده است.
 

 وی با تأکید بر اهمیت بسته‌بندی و بازاریابی صحیح گفت: در ایام اربعین، میلیون‌ها زائر وارد استان می‌شوند. اگر هر زائر مقداری عسل خریداری کند، بازار بزرگی برای ایلام ایجاد خواهد شد.
 

 امام‌جمعه ایلام همچنین به شفافیت در ترکیب و قیمت عسل تأکید کرد و گفت: اگر زنبورها شکر دریافت می‌کنند، درصد آن باید مشخص باشد تا موفقیت در بازار جهانی تضمین شود.
 

 وی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به جوانان گفت: اشتغال پایدار تنها با تغییر نگرش فرهنگی و استفاده از ظرفیت‌های بومی امکان‌پذیر است و نباید تنها به دنبال استخدام دولتی بود.
 

 نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام، در پایان بر حمایت مسئولان از زنبورداران و تولیدکنندگان تأکید کرد و افزود: زنبورعسل نماد تلاش و انتخاب بهترین‌هاست و ما نیز باید برای جامعه بهترین‌ها را فراهم کنیم تا رشد اقتصادی استان محدود نشود.

 

انتهای خبر/م