ایلام بیدار14:22 - 1404/05/26
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام:

هرگونه معامله امتیاز نهضت ملی مسکن غیرقانونی است

 مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام تأکید کرد: مطابق قوانین جاری، هرگونه خریدوفروش امتیاز، واحد یا زمین‌های واگذار شده به طور کامل ممنوع است.

جعفر رفیعی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، درباره خریدوفروش امتیاز، واحدها و زمین‌های واگذار شده در طرح نهضت ملی مسکن اظهار کرد: بر اساس قوانین جاری، هرگونه خریدوفروش امتیاز، واحد یا زمین‌های واگذار شده در قالب این طرح به طور کامل ممنوع است. 

 مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام بیان کرد: با هرگونه تخلف در این زمینه، چه توسط مشاورین املاک و چه توسط افرادی که تبلیغات غیرقانونی در خصوص خریدوفروش واحدها یا زمین‌ها منتشر می‌کنند، برخورد قانونی خواهد شد.
 

 رفیعی در ادامه با اشاره به وضعیت زمین‌های واگذار شده به اشخاص واجد شرایط شهرستان دهلران افزود: در این شهرستان، طرح نهضت ملی مسکن به شکل واگذاری زمین به افراد دارای شرایط قانونی اجرایی شده و این افراد موظف هستند نسبت به احداث واحدهای مسکونی، به‌ویژه خانه‌های ویلایی، اقدام کنند. 

وی خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۶۶ هکتار زمین به‌منظور اجرای این طرح به محدوده شهر دهلران الحاق شده و آماده بهره‌برداری است.
 

 مدیرکل راه و شهرسازی ایلام تأکید کرد: انتظار می‌رود تمامی افرادی که قرارداد واگذاری زمین دارند، عملیات اجرایی ساخت‌وساز را هر چه سریع‌تر آغاز کنند، در غیر این صورت قراردادهای آنها به‌صورت یک‌جانبه بر اساس قانون فسخ خواهد شد. 

وی یادآور شد: پس از فسخ قرارداد، زمین‌ها مجدداً به افرادی که در لیست واجد شرایط قرار دارند واگذار خواهد شد تا از اجرای صحیح طرح و عدالت در تخصیص زمین اطمینان حاصل شود.
 

 رفیعی همچنین افزود: این اقدامات باهدف جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، حفظ حقوق متقاضیان واقعی و تسریع در تحقق اهداف نهضت ملی مسکن انجام می‌شود و هرگونه کوتاهی یا تخلف می‌تواند منجر به برخورد قانونی شدید با متخلفان شود.

 

انتهای خبر/م