عباس شیخی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«ایلام بیدار»با اشاره به وضعیت نامطلوب زیرساختهای این منطقه، گفت: ملکشاهی سالهاست که با محرومیتهای گستردهای دستوپنجه نرم میکند و در حال حاضر با مشکلات عدیدهای در حوزه زیرساخت روبهرو است که نیازمند توجه و حمایت ویژه است.
وی با تأکید بر اینکه این شهرستان نه از درآمدهای نفت و گاز بهرهمند است و نه دارای منابع پایدار محلی، افزود: توسعه عادلانه نیازمند رویکردی عاری از تبعیض است و بدون توجه ویژه به ملکشاهی، امکان تحقق رشد و پیشرفت در این منطقه بسیار محدود خواهد بود.
فرماندار ملکشاهی درباره بحران آب در پنج روستای طالقانی، پل شکسته، درگه، وره و پاریاب گفت: این روستاهای پرجمعیت با مشکلات جدی تأمین آب مواجهاند که زندگی روزمره ساکنان را بهشدت تحتتأثیر قرار داده و باعث مهاجرت تعداد زیادی از اهالی شده است.
این مسئول با اشاره به بحران آب در پنج روستای (طالقانی، پل شکسته، درگه، وره و پاریاب) که با مشکلات جدی تأمین آب مواجهاند، گفت: بحران آب زندگی روزمره ساکنان این روستاهای پرجمعیت را بهشدت تحتتأثیر قرار داده و باعث مهاجرت تعداد زیادی از اهالی شده که تسریع در اجرای پروژههای آبرسانی به این مناطق ضروری است تا هر چه سریعتر این بحران برطرف گردد.
شیخی همچنین وضعیت نامناسب راههای ارتباطی شهرستان بهویژه جادههای ملکشاهی - ایلام و ملکشاهی - مهران را مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت: این جادهها نهتنها از نظر ایمنی قابلقبول نیستند، بلکه شایسته مردم شریف شهرستان نیز نمیباشند. حضور ما در جلسات و نشستها صرفاً برای مطالبه سهم عادلانه از اعتبارات است.
وی درباره طرح فاضلاب شهر ملکشاهی نیز خاطرنشان کرد که مطالعات این پروژه به پایان رسیده، اما در صورت تأمیننشدن اعتبارات لازم و شروع به کار، بهزودی با مشکلات زیستمحیطی و بهداشتی جدی مواجه خواهیم شد که میتواند سلامت و کیفیت زندگی شهروندان را به خطر بیندازد.
فرماندار ملکشاهی با اشاره به اهمیت پروژههای پمپاژ آب در گنبد پیرمحمد و خوشادول شوهان، تأکید کرد: تکمیل این ایستگاهها نقش اساسی در رونق تولید کشاورزی، ایجاد اشتغال و ماندگاری جمعیت روستایی خواهد داشت و باید در اولویت برنامههای عمرانی قرار گیرد.
وی همچنین به نبود امکانات ورزشی مناسب برای بانوان شهرستان اشاره کرد و گفت: باوجود استعدادهای فراوان دختران و زنان ملکشاهی، این قشر از حداقل امکانات ورزشی محروم هستند و عدالت اجتماعی ایجاب میکند که برای این نیاز مهم نیز چارهاندیشی شود و سالن ورزشی ویژه بانوان هرچه سریعتر احداث گردد.
شیخی با انتقاد از حجم ناچیز اعتبارات تخصیصیافته به ملکشاهی طی سالهای گذشته بیان کرد: منابع مالی موجود نهتنها کفاف نیازهای اساسی شهرستان را نمیدهد، بلکه فاصله توسعهای این منطقه با دیگر نقاط استان را بیشتر کرده است.
وی در پایان خواستار نگاه حمایتی، جهشی و متوازن مسئولان به این شهرستان شد تا بتوان در آیندهای نزدیک، محرومیتهای دیرینه ملکشاهی را جبران کرد و زمینه پیشرفت و توسعه پایدار را فراهم آورد.
انتهای خبر/م