ایلام بیدار22:48 - 1393/02/19
امام جمعه دهلران:

اعتبار تخصیص یافته در سفر ریاست جمهوری به ایلام رقم بالایی نیست

امام جمعه دهلران گفت:اعتبار تخصیص یافته در سفر ریاست جمهوری به ایلام رقم بالایی نیست.

به گزارشایلام بیدار،حجت الاسلام والمسلمین سید محسن موسوی در خطبه های نماز جمعه شهر دهلران با اشاره به سفر دولت به استان ایلام و حضور وزیر اطلاعات در شهرستان دهلران اظهار کرد: حضور وزیر محترم اطلاعات در شهر دهلران بسیار ارزشمند و حائز اهمیت بود و در محضر ایشان نیز برخی از مشکلات مهم شهرستان مطرح شد و ایشان نیز قول پیگیری و ارجاع به ریاست محترم جمهور دادند.

امام جمعه دهلران افزود: ریاست محترم جمهور و وزرای کابینه باید با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در دهلران، توجه ویژه و خاصی به دهلران داشته باشند و رفع مشکلات نیازمند به اقدامات عملیاتی و عاجل است.
 
وی اعتبار تخصیص داده شده به استان ایلام را ناچیز دانست و عنوان کرد: اعتبار تخصیص یافته در سفر ریاست محترم جمهوری به ایلام  رقم بالایی نیست و برای راه اندازی پروژه ها کافی نیست.
 
حجت الاسلام والمسلمین موسوی ادامه داد: موضوع گازرسانی، بازارچه مرزی، پتروشیمی، راه ها و دیگر مشکلات دیگر، حل آنها حق مردم دهلران است و ما از دولت و مسئولان استانی انتظار داریم که این موضوعات را پیگیری و تأمین اعتبار کنند و نگذارند مردم دهلران با این مشکلات دست و پنجه نرم بکنند.
 
امام جمعه دهلران به موضوع مهم فرهنگی اشاره کرد و گفت: انتظار ما از دولت و خدمتگذاران این بود که در سالی که بعنوان سال فرهنگی از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، در مصوبات آنان توجه ویژه ای به موضوعات فرهنگی داده شود.
خطیب جمعه دهلران از اقدامات خوب دولت در بحث سلامت تقدیر نمود و گفت: اقدامات بسیارخوبی درخصوص بحث سلامت و تخفیفات بیمارستانی انجام شده است و ما نیز انتظار داریم که بحث تجهیزات بیمارستانی در دهلران به حد مطلوبی برسد و مجبور نباشیم بیمار را به استان همجوار ویا مرکز استان با ۲۲۰ کیلومتر فاصله اعزام کنیم.
 
وی به دیدار مردم شهید پرور ایلام و دهلران در ۱۳ رجب به خدمت مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: دیدار با رهبری موجب پیوند ناگسستنی با ولایت و فرصت و غنیمت بسیار خوبی است که باید قدر آنرا دانست.
 
امام جمعه دهلران در پایان موضوع زکات و پرداخت آن را یک واجب الهی دانست و با تأکید بر پرداخت زکات، اظهار داشت: زکات مایه برکت اموال است و باید این واجب الهی که یک تکلیف شرعی است را ادا کنیم.

 

 

 

 

نسیم دهلران